beli sarang kelulut area johor bahru

Pembekal Sarang Kelulut Johor Bahru

Pembekal Sarang Kelulut Johor Bahru, Skudai, Senai, Kulai, Masai, Pasir Gudang, Gelang Patah, Pekan Nanas, Pontian & Sekitarnya

Assalamualaikum semua..

Hari ini, Admin ingin berkongsi dengan semua mengenai industri penternakan kelulut. Industri penternakan kelulut ini sudah menjadi begitu popular dimasa kini. Industri penternakan kelulut ini menarik minat ramai orang untuk memiliki dan memelihara kelulut kerana khasiat madunya yang sangat baik kepada kesihatan tubuh badan kita. Ada kajian yang menunjukkan bahawa madu kelulut didapati 10 kali lebih berkhasiat berbanding madu lebah hutan mahupun madu lebah tualang.

IKLAN

Peluang Menjana Pendapatan Pasif 5-20% Sebulan Tanpa Perlu Menaja Sesiapa Atau Buat Apa-Apa! Berjalan Secara Automatik, A to Z Diuruskan Oleh Rakan Paksu Cikgu Roslee. Boleh Bermula Modal Serendah USD100 atau RM450 Sahaja. Withdrawal Profit Yang Pantas Tanpa Proses Yang Menyulitkan Menjadikan Ianya Peluang Yang Terbaik Pada Masa Kini. Inilah RAHSIA Mereka Yang Bijak Untuk Mengandakan Modal Yang Mereka Miliki Secara Selamat. Jom Baca Artikel Paksu Ini Untuk Info Lanjut – KLIK SINI

Disekitar Johor Bahru, Skudai, Senai, Kulai, Masai, Pasir Gudang, Gelang Patah, Pekan Nanas, Pontian dan sekitarnya ini sukar untuk mencari pengedar mahupun pembekal sarang kelulut ini.

pembekal sarang kelulut johor bahru skudai senai kulai

Pak Cik Ishar dari Jalan Lurah, Kempas ini berkata

“Susah betul nak cari pembekal kelulut di sekitar Johor Bahru ini, banyak yang ada jauh-jauh tempatnya, ada di Segamat, ada di Batu Pahat, ada di Kluang, ada di Muar, tetapi di sekitar Johor Bahru, Skudai ini tak ada. Nasib saya jumpa video awak di Youtube tadi, pembekal sarang kelulut Johor Bahru”

Begitulah keluhan Pak Cik Ishar dalam usaha beliau mencari pembekal sarang kelulut Johor Bahru kepada Admin petang tadi.

IKLAN PELUANG JANA PENDAPATAN $$$$ TAMBAHAN – Sesuai Untuk Semua, Guna Handphone Je, Mudah Untuk Dilakukan, Komisyen Setiap Hari Selasa, Mudah & Lumayan, Panduan Lengkap Disediakan! – Jom KLIK Banner Dibawah Untuk Info Lanjut!!

panduan-jana-pendapatan-tambahan-dengan-lumayan-dengan-perniagaan-sosial-social-e-commerce-di-platform-fingo

IKLAN

promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store

IKLANJika ANDA Nak Tahu Mengenai Part Time Sebagai Agen Cuckoo Di Seluruh Malaysia?. Income Boleh Cecah RM1000 – RM3000 Sebulan Dengan Buat Part Time Agen Cuckoo!!. Bantuan, Bimbingan Serta Copywriting Akan Diberikan & IANYA ADALAH PERCUMA Sahaja – KLIK SINI

Untuk makluman, Pak Cik Ishar telah datang dan ambil satu sarang kelulut untuk beliau pelihara dikawasan rumah beliau di Kempas. Alhamdulillah, rumah beliau adalah rumah kampung. Tentu sekali menjadi kesukaan kelulut untuk bergerak aktif untuk mendapatkan nektar madu di sekeliling kawasan rumah beliau.

pengedar sarang kelulut johor bahru skudai senai kulai masai pasir gudang

Terdapat banyak pokok-pokok bunga yang ditanam dan juga pokok-pokok buah-buahan disekeliling kawasan rumah beliau yang menjadi tumpuan kelulut mendapatkan nektar madu. Beliau memilih satu sarang yang aktif untuk dibawa pulang dan dipelihara dikawasan rumah beliau.

Beliau berkata ini adalah sebagai usaha permulaan beliau untuk terus aktif membela kelulut dengan akan memperbanyakkan lagi sarang-sarang kelulut dimasa akan datang. Beliau mempunyai minat yang sangat mendalam dalam penternakan kelulut ini dan banyak mendapatkan info-info mengenai kelulut melalui blog-blog dan bacaan dari internet.

Jika tuan/puan minat mendapatkan sarang kelulut dari pembekal sarang kelulut Johor Bahru. Klik link dibawah ini untuk terus wasap Admin ye.

Saya Paksu Cuckoo, 012-7092198 sedia membantu anda

KLIK SINI UNTUK TERUS WASAP SAYA