Jana Pendapatan Dengan Aplikasi Fingo

Apa Itu Fingo & Bagaimana Cara Untuk Menjana Pendapatan Yang Lumayan Setiap Hari Dengan Aplikasi Fingo Ini?

Aplikasi Fingo adalah merupakan satu marketplace yang sama konsepnya seperti Shopee, Lazada, Carousell, Mudah dan lain-lainnya. Membezakan Fingo dengan marketplace yang disebutkan tadi adalah penjualnya (seller). Penjual di Shopee, Lazada, Corousell, Mudah dan lain-lain adalah datang dari user (pengguna) itu sendiri, manakala Aplikasi Fingo ini penjualnya adalah kilang-kilang besar di China, Malaysia dan juga seluruh dunia. Shopper di Fingo layak menikmati ribuan produk yang disenaraikan dalam aplikasi Fingo ini dengan harga yang sangat-sangat murah (harga direct kilang), walaupun anda membeli dengan 1 unit sahaja. Menarik bukan?Β 

Fingo juga memberi peluang kepada kita untuk memiliki E-Hypermarket kita sendiri tanpa memerlukan modal ratusan juta ringgit. Berapa puluh ribu produk yang Fingo masukkan dalam aplikasi.. Itu lah produk-produk kita. Best tak?

usahawan fingo zulkifli harun aka paksukaya paksu cuckoo

Peluang Untuk Anda Memiliki Kedai Online Sendiri Dengan Fingo!
Anda Tak Perlu Memikirkan Untuk Membangunkannya! Walau Anda Tidak Memiliki Kemahiran IT! Anda Tak Perlu Fikirkan Untuk Dapatkan Produk, Stok, Urusan Gudang, Customer Service & Sebagainya! Kerana Semuanya Diuruskan Oleh Fingo! Anda Hanya Perlu Daftar Secara PERCUMA, Kemudian Whatsapp Paksu Untuk Bantuan & Bimbingan | Klik Sini Untuk WhatsApp Paksu 012-7092198.

IKLAN :- PELUANG JANA PASIF INCOME TANPA PERLU MENAJA SESIAPA!!

banner-4-peluang-jana-pendapatan-pasif-buat-passive-income-bagaimana-menjana-income-pasif-secara-selamat-bersama-b4u-trades

PROMOSI BERMULA 14/4/2020 – Sehingga Tarikh Diberitahu!!
Peluang Untuk ANDA Memiliki Kedai Online Sendiri Dengan 18 Ribu Produk Dengan Modal Serendah RM99 Sahaja. Fingo Mahu Meringankan Beban Ramai Orang Untuk Mencari Rezeki Di Kala PKP Ini! ANDA Tak Rugi Apa2 Sebab ANDA Terima Produk Welcome Pack, ANDA Terima Baucer Diskaun Untuk Shopping Di Fingo Bernilai RM199, ANDA Dapat Kedai Online Sendiri, ANDA Berpeluang Menjana Income Komisyen & Cashback Setiap Hari & Paksu Akan Guide ANDA Sampai Anda Faham!Klik Sini Untuk WhatsApp Paksu 012-7092198.

Sebaiknya ANDA Baca Dahulu Perlahan-Lahan & Fahamkan Apa Yang Paksu Sampaikan Dibawah Ini & KLIK Link Untuk Mendaftar PERCUMA Dahulu! Dah Daftar Baru Whatsapp Paksu Untuk Paksu Bimbing!!

fingo menawarkan anda untuk anda memiliki kedai online sendiri dengan mudah

Disclaimer / Penafian : Pendapatan yang dijana adalah hasil usaha individu dan kumpulan mereka. Pendapatan mungkin berbeza-beza mengikut individu dan kumpulan.

bagaimana cara untuk menjana pendapatan tambahan yang lumayan setiap hari dengan bisnes sosial social e commerce di fingo ini

Kita boleh ada puluhan ribu produk, dengan modal yang tak masuk akal. Tanpa kita perlu mahir untuk bangunkan sistem, bayar gaji pekerja, uruskan stok dan penghantaran, after sales service dan semuanya yang berkaitan. Kita juga diberi peluang mencipta (income) pendapatan $$$$ yang lumayan setiap hari di Fingo ini dengan menggunakan sistem pemasaran affiliate (Affliate Marketing) yang paling maju dan terkini pada masa kini. Anda akan memiliki link referral dalam sistem aplikasi (app IOS atau Android) yang yang sangat lengkap dan canggih di Fingo. Ianya maju 10 tahun ke hadapan berbanding dengan apa yang pernah anda fikirkan!!. Ianya yang pertama seumpamanya di rantau Asia Tenggara ini. Anda beruntung kerana jumpa dan membaca artikel ini.

menjana pendapatan dengan bisnes fingo paksu kaya 0127092198

Bagaimana caranya? Teruskan membaca πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡. Paksu akan jelaskan kepada ANDA from A to Z hingga anda faham…Β 

Bayangkan ANDA sudah ada pasaraya online anda sendiri, puluhan ribu produk telah tersedia, kerja ANDA hanyalah beritahu dan ajak seberapa ramai orang untuk masuk dalam pasaraya online ANDA guna link referral jemputan anda untuk menjana income yang banyak setiap hari! Mereka shopping, anda akan terima komisyen. Barang memang murah kerana ianya direct kilang. Jika mereka memilih untuk buat bisnes juga, itulah team sales anda. Caranya semua telah disediakan. Kerja ANDA ikut sahaja! Duplicate, copy dan paste sahaja!!”

shopping berbelanja dengan jimat dan peluang menjana pendapatan yang lumayan dengan fingo

Buy To Save, Share To Earn
Beli Untuk Jimat, Kongsi Untuk Untung
Moto Bisnes Aplikasi Fingo

social e commerce platform bisnes sosial e commerce yang terbaik di asia tenggara jana pendapatan tambahan di fingo

FINGO MENAWARKAN SATU MODEL BISNES YANG LUARBIASA DI MALAYSIA!Β 

Ia suatu peluang perniagaan ecommerce kepada semua rakyat Malaysia yang sukar dilepaskan sama sekali. Bermula di Malaysia ke seluruh Asia Tenggara!!

menjana pendapatan sambil shopping di app fingo 0127092198 paksu

Apa beza Fingo dengan Shopee, Lazada dan lain-lainnya..? Jemput ANDA tonton video ini.. Potensi perniagaan yang sangat luarbiasa dan superb masa kini!

Kos yang dijimatkan itu dibayar kepada kita yang serius buat bisnes Fingo ini. Ini sebahagian kecil contoh-contoh pendapatan harian yang real yang diperolehi dari Fingo.. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ (Income Aktif + Pasif)

bukti pendapatan melalui fingo cara buat income pendapatan tambahan dengan mudah cepat dan pantas hanya dengan shopping di fingo

Disclaimer / Penafian : Pendapatan yang dijana adalah hasil usaha individu dan kumpulan mereka. Pendapatan mungkin berbeza-beza mengikut individu dan kumpulan.

KLIK SINI
Untuk WhatsApp Paksu 012-7092198

Muat Turun (Download) PERCUMA Sebagai Shopper Fingo (PERCUMA DISKAUN BAUCER RM5)KLIK BAWAH INI πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ – Jom download & install dahulu, percuma jer pun, dah boleh windows shopping barang2 di Fingo ni, beribu2 produk telah tersedia! Lebih murah dari yang biasa anda jumpa! – MASUKKAN INVITATION CODE [PTH5AP] JIKA DOWNLOAD TERUS DARI PLAYSTORE @ APPLE STORE
DAFTAR PERCUMA SEKARANG JUGA!!

download-dan-install-playstore-googleplay-applestore-aplikasi-fingo-adalah-percuma-sahaja-aplikasi-buat-duit-setiap-hari

Peluang ini sesuai untuk semua!
πŸ‘‰ Mereka yang mencari pendapatan tambahan secara part time..
πŸ‘‰ Mereka yang mahu mencari karier baru full time..
πŸ‘‰ Surirumah
πŸ‘‰ Pelajar lepasan SPM (Sekolah)
πŸ‘‰ Pelajar IPTA/S yang mencari duit yuran, duit makan dan lain-lain.
πŸ‘‰ Penganggur / tiada pekerjaan / tiada pendapatan.

kerana anda hanya perlukan handphone dan talian internet sahaja untuk menjana pendapatan. Off course anda harus faham lah, bagaimana ia bekerja. Tetapi ianya terlalu simple. Baca sampai habis. Tonton semua video, anda sudah boleh faham dan buat!

Teruskan membaca πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡.. Paksu kongsikan caranya untuk anda.. ANDA juga boleh berjaya dan menjadi kaya dengan Fingo. Ada banyak lagi bukti pendapatan dari Fingo ini..Β 

untuk menjana pendapatan yang lumayan siapakah pengasas fingo malaysia bisnes dengan fingo kaitan dengan alibaba group dan jack ma di china

Jom Kawan-Kawan Semua, Jangan Lepaskan Peluang Keemasan Ini! Bisnes Fingo Luar Biasa! Pengasas Yang Berpengalaman! Syarikat Yang Kukuh! Produk Yang Sentiasa Bertambah! Ikuti Review Pendek Ini Mengenai Bisnes Fingo Ini..

testimoni pendapatan income dari bisnes part time kerja sambilan pendapatan lumayan dari fingo modal rm199 sahaja modal rendah

Disclaimer / Penafian : Pendapatan yang dijana adalah hasil usaha individu dan kumpulan mereka. Pendapatan mungkin berbeza-beza mengikut individu dan kumpulan.

Apakah Jenis Model Perniagaan Bisnes Aplikasi Fingo Ini?

Model perniagaan bisnes Aplikasi Fingo ini adalah berasaskan kepada Affiliate Marketing. Apps marketplace yang sangat lengkap, user friendly, dengan hampir 10 ribu produk telah disenaraikan (sehingga artikel ini ditulis) dan lengkap dengan web replika untuk mereka yang ingin melakukan perniagaan menggunakan Aplikasi Fingo ini.Β 

Semua barang terus dari kilang di China, Malaysia dan juga seluruh dunia ada didalam bisnes Aplikasi Fingo ini. Menjelang tahun 2020 nanti, syarikat menjangkakan akan dapat memuat naik sehingga 60 ribu produk dan menjadikan ianya sebagai platform marketplace sosial e-commerce (e-dagang) yang mampu menandingi Shopee, Lazada, Mudah, Carousell dan lain-lainnya.

peluang cara bagaimana pendapatan income pasif passive setiap bulan dengan mudah dropship produk dari fingo

Jom Mulakan Bisnes E-Commerce ANDA Bagaikan Seorang Pakar Dengan Bisnes Fingo Ini!

βœ… Bermula Di Malaysia pada Mac 2019 dan dilancarkan secara rasminya pada bulan Ogos 2019.
βœ… Beri peluang untuk semua Preferred Shopper (PS) usahawan Fingo yang sah jana pendapatan aktif dan pasif setiap bulan yang lumayan!. – anda dapat link sendiri
βœ… Pendapatan yang konsisten dan akan meningkat setiap bulan.
βœ… Sistem yang lengkap dan telah tersedia untuk digunakan oleh semua Preferred Shopper (PS) – usahawan Fingo yang sah
βœ… Ribuan produk telah tersedia dan sedia bertambah! Barang membeli belah dan keperluan pengguna dengan harga yang lebih murah.
βœ… ANDA tidak perlu sebarang kemahiran teknikal untuk berjaya.
βœ… Repeat sales yang mudah dan tinggi.
βœ… Yuran penyertaan yang murah dan tidak membebankan.
βœ… Dijalankan 100% menggunakan mobile (handphone) sahaja.
βœ… Prospek dan pasaran yang luas (seluruh Asia Tenggara)
βœ… Peluang jadi JUTAWAN jika ANDA betul-betul serius.
βœ… Sistem Affiliate yang sudah tersedia dan POWERFULL. Download sebagai Shopper PERCUMA dahulu, kemudian UPGRADE kepada Preferred Shopper (PS) untuk mula jana income yang lumayan di Fingo.
βœ… Komisyen dan bonus dibayar 4 kali sebulan. Setiap hari Selasa boleh buat pengeluaran ke akaun bank masing-masing. JOM KITA BERMULA SEKARANG JUGA!

bayaran komisyen dan bonus fingo dibayar setiap hari selasa empat kali sebulan pendapatan tambahan yang lumayan bisnes bisnis fingo ini

Disclaimer / Penafian : Pendapatan yang dijana adalah hasil usaha individu dan kumpulan mereka. Pendapatan mungkin berbeza-beza mengikut individu dan kumpulan.

Bersediakah Kita? Isu Ekonomi Yang Kian Meruncing!

Isu Ekonomi Malaysia & Dunia Yang Tidak Menentu Bakal Menjejaskan Pendapatan, Harga Barang Serta Lain-Lainnya Yang Memberikan Kesan Kepada ANDA…

Kita Perlu Bersedia Dengan Mesin Cop Duit Setiap Hari Yang Pastinya Akan Menjadi Fenomena Di Malaysia & Asia Tenggara Sikit Masa Lagi!!!

bagaimana jana pendapatan part time dengan mudah dan lumayan dengan jalankan bisnes dropship buat bisnes dengan fingo

Jawapannya E-Commerce Bisnes, TETAPI….
Bukan senang nak buat bisnes E-Commerce ini…

Dengan Fingo ini…Β 

❌ Anda tidak perlu pening kepala buat coding, buat website, maintenance website, intergrate sistem, payment gateway dan sebagainya kerana sistem semuanya telah lengkap dan tersedia!
❌ Anda tidak perlu pening kepala untuk fikirkan mengenai produk mana yang laris, tidak perlu fikir stok, penghantaran, gudang simpanan dan lain-lainnya kerana semuanya telahpun dibereskan!
βœ… ANDA hanya perlu download Aplikasi Fingo (PERCUMA), kemudian UPGRADE dari Shopper kepada Preferred Shopperusahawan Fingo yang sah
βœ… Paksu akan guide ANDA dalam Group Khas Support Fingo supaya kita sama-sama kaya dan berjaya dalam bisnes Affiliate Marketing Fingo ini
βœ… Ramai yang sudah berjaya mendapat komisyen RM1000 sehari atau RM30000 sebulan dengan Fingo ini – ANDA PUN BOLEH BUAT JUGA.. YAKINLAH!!!

fingo operator pasaran e dagang sosial yang terbaik bersama shopee lazada mudah carousell aplikasi buat duit tambahan

Berita lanjutBerita Harian, Harian Metro

keratan akhbar fingo di astro awani berita harian harian metro mesin aplikasi buat duit yang paling mudah dan lumayan

potensi pendapatan yang banyak dan lumayan dari bisnes dropship barang di china dengan fingo ini jana income dengan bisnes aplikasi

ANDA Mahu Cari Pendapatan Tambahan RM100-RM200 Setiap Hari Secara Part Time? In Shaa Allah, Dengan Mudah-Mudah Je ANDA Boleh Dapat Dengan Fingo Ini.. Jom Tonton Video Ini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

KLIK SINI
Untuk WhatsApp Paksu 012-7092198

Muat Turun (Download) PERCUMA Sebagai Shopper Fingo (PERCUMA DISKAUN BAUCER RM5)KLIK BAWAH INI πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ – Jom download & install dahulu, percuma jer pun, dah boleh windows shopping barang2 di Fingo ni, beribu2 produk telah tersedia! Lebih murah dari yang biasa anda jumpa! – MASUKKAN INVITATION CODE [PTH5AP] JIKA DOWNLOAD TERUS DARI PLAYSTORE @ APPLE STORE
DAFTAR PERCUMA SEKARANG JUGA!!

download-dan-install-playstore-googleplay-applestore-aplikasi-fingo-adalah-percuma-sahaja-aplikasi-buat-duit-setiap-hariregister percuma fingo dan mula menjana income setiap hari paksu 0127092198
INGAT… ANDA BERMODALKAN SEKALI SAHAJA SERENDAH RM99 ANDA MAMPU MEMILIKI KEDAI ONLINE SENDIRI DENGAN PULUHAN RIBU PRODUK TELAH TERSEDIA! – RUGI JIKA ANDA LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI! – JOM UPGRADE KEPADA PREFERRED SHOPPER HARI INI! – Klik Sini Untuk WhatsApp Paksu 012-7092198. | PAKSU BIMBING ANDA STEP BY STEP!!

testimoni income fingo setiap hari terima komisyen cashback sen sen setiap hari 0127092198 paksu

Disclaimer / Penafian : Pendapatan yang dijana adalah hasil usaha individu dan kumpulan mereka. Pendapatan mungkin berbeza-beza mengikut individu dan kumpulan.

9 Sebab Kenapa ANDA Perlu Bersama Paksu Buat Bisnes Fingo Ini!

1⃣ ANDA akan ada E-Hypermarket ANDA sendiri, tanpa perlu sebarang kepakaran IT & teknikal website serta sistem! Beribu-ribu produk telah tersedia untuk anda pasarkan.
2⃣ Peluang perniagaan pendapatan aktif dan pasif di kala ekonomi dunia yang tidak menentu ini.
3⃣ Menyediakan platform untuk menjana pendapatan tambahan yang lumayan.
4⃣ Menyediakan peluang pekerjaan dari rumah atau di mana sahaja menggunakan talian internet dan handphone!
5⃣ Mengelakkan dan membantu ramai rakyat Malaysia dan Asia Tenggara keluar dari situasi kesukaran ekonomi dan himpitan kos sara hidup yang tinggi hari ini!
6⃣ Menyelesaikan masalah tekanan harga barang yang sentiasa naik dan kadar inflasi yang tinggi.
7⃣ Tidak memerlukan modal yang besar dan tinggi seperti perniagaan konvensional yang lain.
8⃣ Membasmi dan mengatasi masalah pengganguran, hilang pekerjaan dan tiada punca pendapatan kepada graduan universiti
9⃣ Mengelakkan rakyat Malaysia daripada memilih jalan yang salah untuk mendapatkan wang seperti mencuri, merompak dan rasuah!

cara upgrade dari shopper kepada preferred shopper di fingo untuk mula menjana income setiap hari

APLIKASI FINGO PLATFORM E-COMMERCE UNTUK SHOPPING & BUAT DUIT YANG PALING BAHARU DI MALAYSIA & ASIA TENGGARA MASA KINI!!Β 

buat duit jana income pendapatan tambahan dengan platform e commerce shopping dengan fingo

Disclaimer / Penafian : Pendapatan yang dijana adalah hasil usaha individu dan kumpulan mereka. Pendapatan mungkin berbeza-beza mengikut individu dan kumpulan.

Strategi Bisnes & Perniagaan Syarikat FingoΒ 

βœ… Mensasarkan pasaran pembelian atas talian untuk negara-negara di Asia Tenggara.
βœ… Malaysia dipilih sebagai negara pertama pelancarannya dalam Mac 2019. Pelancaran rasmi dilakukan pada Ogos 2019 di Kuala Lumpur oleh Timbalan Menteri Perdagangan Antarabangsa & Industri, Dr Ong Kian Ming.
βœ… Telahpun memulakan operasi di Malaysia, Singapura & Indonesia. Fingo dalam rangka untuk beroperasi di seluruh negara di Asia Tenggara ini.
βœ… Menggunakan teknik pemasaran Affiliate Marketing. Mensasarkan 500 ribu akaun Preferred Shopper (PS) yang menjalankan promosi untuk pihak Fingo.
βœ… Fingo mensasarkan 7 juta shopper yang download Aplikasi Fingo ini di dalam telefon bimbit.
βœ… Menjangkakan jualan dalam Fingo mencapai jualan USD10 Billion dalam tahun 2022.
βœ… Mengelakkan membayar kos pemasaran TV, Google, Facebook dalam lain-lain media untuk mempromosikan Fingo, sebaliknya menggunakan khidmat Preferred Shopper itu sendiri bagi menjalankan promosi bagi pihak Fingo. Web replika melalui affiliate program kepada semua Preferred Shopper (PS). – anda dapat link sendiri
βœ… Dengan tidak membelanjakan wang untuk pemasaran melalui medium prima, Fingo membayar komisyen, bonus dan insentif yang lumayan kepada Preferred Shopper (PS) yang aktif mempromosikan Aplikasi Fingo ini setiap hari.
βœ… Komisyen, bonus dan insentif untuk Preferred Shopper Fingo dibayar setiap minggu pada hari Selasa menerusi akaun bank masing-masing.

Pertanyaan?
Jika ANDA Mendapat RM1000 Setiap Hari? Adakah ANDA Akan Merasa Bahagia?

Jika Jawapan ANDA Ya! Fingo Adalah Platformnya!!! ANDA Mahu Pendapatan Macam Akak Ini ?πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡. Jom Wasap Paksu Sekarang 012-7092198

pendapatan dari bisnes affiliate marketing dropship barang china income yang mudah dan lumayan dengan fingo ini

Disclaimer / Penafian : Pendapatan yang dijana adalah hasil usaha individu dan kumpulan mereka. Pendapatan mungkin berbeza-beza mengikut individu dan kumpulan.

Pesan Sifu Paksu, buatlah bisnes ini sebab potensinya sangat besar. Company yang strong, pengasas yang berpengalaman luas, kita tak ada ambik duit orang satu sen pun, semua guna sistem, orang upgrade pun tak ada bayar pada kita, semua guna sistem. Masa ini ramai yang tak percaya, tak pe teruskan kerja dan usaha kita. Nanti bila Fingo ini sudah glamour, sudah dikenali ramai.. Waktu itu in shaa Allah, kita sudah kaya raya!

Jom Sertai Paksu Untuk Menjadi Usahawan Fingo Sekarang Juga!

KLIK SINI
Untuk WhatsApp Paksu 012-7092198

Muat Turun (Download) PERCUMA Sebagai Shopper Fingo (PERCUMA DISKAUN BAUCER RM5)KLIK BAWAH INI πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ – Jom download & install dahulu, percuma jer pun, dah boleh windows shopping barang2 di Fingo ni, beribu2 produk telah tersedia! Lebih murah dari yang biasa anda jumpa! – MASUKKAN INVITATION CODE [PTH5AP] JIKA DOWNLOAD TERUS DARI PLAYSTORE @ APPLE STORE
DAFTAR PERCUMA SEKARANG JUGA!!

download-dan-install-playstore-googleplay-applestore-aplikasi-fingo-adalah-percuma-sahaja-aplikasi-buat-duit-setiap-hari

Bagaimana Untuk Buat Income & Pendapatan Yang Lumayan Dengan Fingo Ini?

Paksu sudah jelaskan kepada ANDA bahawa Fingo

βœ… Fingo ada 10 ribu produk dan akan bertambah sehingga 60 ribu produk menjelang tahun 2020.
βœ… Fingo merupakan aplikasi marketplace yang setanding Shopee, Lazada dan lain-lainya.
βœ… Produk keperluan harian kita semua dijual dengan harga terus dari Kilang di China, Malaysia & seluruh dunia dengan harga yang sangat murah berbanding pesaing.
βœ… Sistem cash back yang menarik untuk mengekalkan kesetiaan Shopper (SH).
βœ… Pelan pemasaran perkongsian keuntungan yang sangat menarik untuk memberikan pulangan yang lumayan kepada Preferred Shopper (PS) yang giat melakukan bisnes Fingo ini.
βœ… Sistem affiliate yang lengkap kepada semua Preferred Shopper (PS) – anda dapat link sendiri, untuk menjalankan perniagaan secara online mahupun offline.
βœ… Peluang menerima 10%, 14% atau 15.6% komisyen dari pembelian seluruh Shopper (SH) yang diperkenalkan. – bergantung kepada pencapaian semasa ANDA.
βœ… Peluang menerima RM50, RM100 atau RM135 kepada program member get member untuk meramaikan Preferred Shopper dalam Fingo ini. – bergantung kepada pencapaian semasa ANDA.

beli barang di fingo harga yang murah dropship barang direct dari kilang di china bisnes sambilan part time yang menguntungkan

VIDEO PENJELASAN LENGKAP APA ITU BISNES FINGO?


Apa Itu Bisnes Fingo? Bagaimana Untuk Cipta Mesin Cop Duit Untuk Kita Setiap Hari?Ikuti Penjelasan Dari Sifu Fadhli Affiliate Trainer Fingo

2 Pilihan Untuk ANDA Dalam Bisnes Aplikasi Fingo Ini

Muat turun (Download) dan pasang (Install) di handphone ANDA adalah PERCUMA sahaja!

Setelah Download & Install ANDA ada 2 pilihan…. ANDA boleh menjadi sama ada..

SHOPPER (SH)

1. Pendaftaran PERCUMA.
2. Muat turun Aplikasi Fingo PERCUMA.
3. Boleh membeli belah di E-Hypermarket Fingo.
4. Dapat Voucher RM5 semasa mendaftar.
5. Boleh Share kepada rakan-rakan untuk mendaftar dan membeli belah juga.
6. Terima Voucher RM5 setiap kali pembeli baru membuat pembelian kali pertama SAHAJA.
7. Shopper TIDAK LAYAK untuk dapat komisyen 10%, 14% atau 15.6% dari pembelian Shopper lain yang diperkenalkan olehnya.
8. Shopper TIDAK LAYAK untuk dapat bonus (Referral Fee, Referral Incentive, Training Fee, Training Incentive dalam program member get member) bernilai RM50, RM100 atau RM135.

PREFERRED SHOPPER (PS) – Upgrade Akaun ANDA – ANDA dapat link sendiri

1. Sebagai Shopper (SH), ANDA diberi pilihan untuk naik taraf sendiri (self upgrade)Β sebagai Preferred Shopper (PS) dengan membeli Pek Hadiah berharga RM199. – Promosi terbaru 14/04/2020, serendah RM99 sahaja!
2. Dengan pembelian Pek Hadiah ini SEKALI SAHAJA – Sistem automatik akan tukarkan ANDA dari Shopper (SH) kepada Preferred Shopper (PS).
3. Terdapat 12 jenis barang yang boleh ANDA pilih untuk dibeli dalam Pek Hadiah ini. Penghantaran PERCUMA(ada jam lelaki, jam wanita, set pisau, set kosmetik, baju rampingkan badan, set kamera kereta, set pewangi rumah, beg travel, mesin cek tekanan darah dan lain-lain produk yang berkualiti)
3. Preferred Shopper melayakkan ANDA menjadi usahawan Fingo yang sah.Β 
4. ANDA dapat 16 keping Voucher Diskaun yang boleh anda guna untuk membeli belah bernilai RM204 – tarikh luput 180 hari (atau RM398, RM498 – bergantung kepada promosi semasa Fingo).Β 
5. Dapat fungsi-fungsi bisnes yang lengkap di dalam sistem Fingo.
6. Menjana pendapatan melalui program cash back 10%, 14% atau 15.6% dari jumlah pembelian SH & PS (bergantung kepada kedudukan semasa ANDA).Β 
7. Menjana pendapatan melalui program member get member dengan bayaran bonus sebanyak RM50, RM100 atau RM135 (bergantung kedudukan semasa ANDA).Β 
8. Menikmati harga VIP ketika membeli belah
9. Berpeluang melakukan kerjaya dalam Fingo untuk mencapai kedudukan Affiliate Marketer (AM) & Affiliate Trainer (AT) – untuk bayaran komisyen dan bonus yang lebih tinggi
10. Panduan dan latihan dalam bentuk Video disediakan
12. Group bantuan Whatsapp & Telegram disediakan. Bantuan ayat copy & paste disediakan beserta skrip yang mudah untuk anda ikuti.
13. Ebook panduan untuk ANDA berjaya dalam Fingo ini disediakan untuk anda baca, faham, ikut dan buat sahaja.
14. Peluang untuk ANDA jana RM1000 sehari atau RM30000 sebulan!

Apa pilihan ANDA? Paksu pilih untuk jadi Preferred Shopper (PS) kerana mahu berbelanja di Fingo dengan harga VIP dan Paksu mahu jadi usahawan di Fingo ini untuk menjana pendapatan yang lumayan setiap hari. Setiap hari Selasa Paksu boleh withdraw komisyen dan bonus yang diterima dari Fingo ke akaun bank. So, tiap-tiap minggu ada gaji.. Bestkan???

Kenapa RM 199.00 bersama Fingo tak rugi???

1⃣ Dapat pilih 1 daripada 16 barang – anda dapat barang!

2⃣ Dapat voucher terus boleh guna RM5

3⃣ Dapat voucer diskaun RM398 yang boleh digunapakai dalam 180 hari – bergantung kepada PROMOSI SEMASA, normal dapat voucher diskaun RM204.

4⃣ Dapat link peribadi untuk memulakan tapak perniagaan sebagai usahawan Fingo – anda dah ada e-hypermarket anda sendiri, puluhan ribu produk yang tak perlu anda uruskan sendiri. Semuanya diuruskan oleh Sistem Fingo!

5⃣Setiapkali kawan kita shopping, walaupun bukan pembayar RM199 kita dapat 10% daripada jumlah yg mereka shopping – mendapat komisyen dari pembelian shopper-shopper. Kita tidak boleh menghalang orang membeli belah!

6⃣ Santai-santai sharing, surirumah boleh dapat income lebih tanpa perlu keluar bekerja… hanya promosikan link je…., sesuai untuk semua untuk menambahkan pendapatan setiap hari!

Panduan Upgrade Akaun Shopper Kepada Preferred Shopper Fingo – Langkah Mula Untuk Menjadi Usahawan Fingo

Jom Sertai Paksu Untuk Menjadi Usahawan Fingo Sekarang Juga!

KLIK SINI
Untuk WhatsApp Paksu 012-7092198

Muat Turun (Download) PERCUMA Sebagai Shopper Fingo (PERCUMA DISKAUN BAUCER RM5)KLIK BAWAH INI πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ – Jom download & install dahulu, percuma jer pun, dah boleh windows shopping barang2 di Fingo ni, beribu2 produk telah tersedia! Lebih murah dari yang biasa anda jumpa! – MASUKKAN INVITATION CODE [PTH5AP] JIKA DOWNLOAD TERUS DARI PLAYSTORE @ APPLE STORE
DAFTAR PERCUMA SEKARANG JUGA!!

download-dan-install-playstore-googleplay-applestore-aplikasi-fingo-adalah-percuma-sahaja-aplikasi-buat-duit-setiap-hari

Ingat.. Misi Fingo Adalah…
Mencapai 500 000 Preferred Shopper..
7 000 000 Shopper…

Supaya Jualan Fingo Mencapai USD10 Billion Pada Tahun 2022 Nanti..

Jom Kita Sama-Sama Usaha & Berjaya!!

Kelebihan ANDA Menjadi Usahawan Fingo (Preferred Shopper) Bersama Team Paksu!!

βœ… Paksu akan guide dan bantu ANDA untuk berjaya mendapat pendapatan yang selesa.
βœ… Bantu dan ajar ANDA supaya mampu mencapai kedudukan Affiliate Marketer (AM) seterusnya Affiliate Trainer (AT) – kedudukan yang paling tinggi dalam Fingo
βœ… Ebook PERCUMA – Panduan Buat Bisnes Fingo.
βœ… Copywriting copy & paste di sediakan termasuk skrip reply.
βœ… Group support WhatsApp & Telegram disediakan
βœ… Roadmap untuk ANDA berjaya dalam Fingo.

Jom jangan tungu lagi.. Sertai Paksu dengan menjadi Usahawan Fingo (Preferred Shopper) untuk kita sama-sama bekerja dan berusaha untuk mengecapi kejayaan di Fingo ini.

Jom Sertai Paksu Untuk Menjadi Usahawan Fingo Sekarang Juga!

KLIK SINI
Untuk WhatsApp Paksu 012-7092198

Muat Turun (Download) PERCUMA Sebagai Shopper Fingo (PERCUMA DISKAUN BAUCER RM5)KLIK BAWAH INI πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ – Jom download & install dahulu, percuma jer pun, dah boleh windows shopping barang2 di Fingo ni, beribu2 produk telah tersedia! Lebih murah dari yang biasa anda jumpa! – MASUKKAN INVITATION CODE [PTH5AP] JIKA DOWNLOAD TERUS DARI PLAYSTORE @ APPLE STOREΒ 
DAFTAR PERCUMA SEKARANG JUGA!!

download-dan-install-playstore-googleplay-applestore-aplikasi-fingo-adalah-percuma-sahaja-aplikasi-buat-duit-setiap-hari

Frequently Asked Question (Soalan- Soalan Lazim)

1.Bagaimana untuk menjadi pengguna (Shopper) di Fingo?Β 
Anda hanya perlu membuat pendaftaran secara percuma dan boleh membeli barangan di Fingo. Anda hanya boleh mendaftar melalui jemputan oleh VIP member (Preferred Shopper). Anda akan menerima RM5 BAUCER DISKAUN PERCUMA.
Β 
2. Berapakah kategori ahli di dalam Fingo?
Terdapat empat kategori ahli di dalam Fingo:Β 

1⃣ Shopper – Daftar percuma sahaja akan mendapat kupon diskaun (RM5).

2⃣ Preferred Shopper – Membuat belian sekali sahaja Gift Pack berharga RM199. Mendapat Baucer Diskaun RM204 atau lebih (bergantung kepada promosi semasa)

3⃣ Affiliate Marketer – Perkenalkan 10 orang PS (direct) dan 20 orang (indirect) ada total 30 orang PS di dalam group.

4⃣ Affiliate Trainer – Perkenalkan 3 orang AM dan ada 5 orang AM beserta 500 orang PS di dalam group.Β 

3. Bagaimanakah komisyen yang layak untuk setiap kategori?Β 
Pembayaran komisyen adalah mengikut kategori seperti berikut:Β 

1⃣ Shopper – Mendapat kupon diskaun. Tiada komisyen.

2⃣ Preferred Shopper – Mendapat RM50 untuk setiap PS yang diperkenalkan. Mendapat 10% komisyen untuk setiap pembelian oleh Shopper di dalam group.Β 

3⃣ Affiliate Marketer – Mendapat RM50 untuk setiap PS di dalam group. Mendapat 4% komisyen untuk setiap pembelian oleh Shopper dan PS di dalam group.Β 

4⃣ Affiliate Trainer – Mendapat RM35 untuk setiap PS di dalam group. Mendapat 1.6% komisyen untuk setiap pembelian oleh Shopper, PS dan AM di dalam group.Β 

Nota: Tidak akan mendapat komisyen dari ahli di bawah sama kategori dalam group.
Β 
4. Bagaimanakah komisyen akan dibayar kepada kita?
Komisyen akan dibayar melalui akaun bank yang diberikan di dalam akaun aplikasi Fingo. Pembayaran adalah mengikut arahan yang diberikan oleh ahli dan ianya akan diproses pada setiap hari Selasa. Komisyen akan di terima dalam masa satu atau dua hari selepas hari Selasa (Rabu atau Khamis) mengikut bank. Bank mengenakan yuran transaksi sebanyak 1% untuk setiap pembayaran komisyen.Β 
Β 
5. Bagaimanakah cara pembayaran transaksi yang boleh dilakukan di dalam Fingo?
Kita boleh membayar menggunakan beberapa cara di bawah ini :Β 

– Bank transfer (FPX- Financial Process Exchange) – online banking
– 7 Eleven
– Kad kredit / kad debit
– Mata point terkumpul

6. Bagaimana untuk upgrade menjadi VIP member (Preferred Shopper)?
Anda boleh upgrade dengan membuat pembelian gift pack. Anda akan menerima komisyen referral untuk setiap preferred shopper (PS) sebanyak RM50. Anda juga akan menerima Baucer Diskaun Tambahan.
Β 
7. Bagaimana caranya untuk upgrade kepada Preffered Shopper?
Anda hanya perlu buat beberapa langkah ini.Β 

Tekan join PS

Scroll down dan tekan buy now (join now)

– Pilih satu gift item
– Masukkan alamat penghantaran
– Pilih pay now dan buat online banking
– Pilih bank untuk membayar

Anda sudah diupgrade kepada Preferred Shopper (PS)

Petikan Akhbar

TESTIMONI MEREKA YANG MENJALANKAN BISNES FINGO INI

Alhamdulillah, Syukur kepada Allah S.W.T kerana diketemukan rezeki “LOMBONG EMAS” di dalam platform social e-commerce FINGO. Memang tidak disangka, platform ecommerce ini mampu memberi senyuman kepada saya dan orang sekeliling saya. Misi kearah BEBAS KEWANGAN kini bukan lagi angan-angan. Semua orang mampu mencapainya dengan mudah. Dengan ILMU, TEKNIK dan TINDAKAN akan mengubah kehidupan anda 360 darjah.Jika anda ingin BEBAS KEWANGAN, lakukan apa yang patut anda lakukan sekarang di dalam FINGO. Semoga anda semua berjaya menjadi sebahagian warga MALAYSIA YANG BERSTATUS BERPENDAPATAN TINGGI DALAM DUNIA E-COMMERCE.Hafiz, Pulau Pinang

Saya sudah lama ingin memiliki satu bisnes ecommerce di online. Namun, bukan senang untuk kita memulakan bisnes ecommerce kerana memerlukan produk dan juga tumpuan yang tinggi di dalam menghasilkan satu portal ecommerce terbaik. Kini, kita bernasib baik kerana kita telah menemui Fingo. Bayangkan dengan modal yang amat rendah, kita boleh memiliki pasaraya online yang amat kompetitif di rantau Asia Tenggara. Sebagai seorang online marketer, sudah pasti kita tidak akan lepaskan peluang yang hadir bersama Fingo!Aridz, Selangor

Alhamdulillah syukur sangat saya dipilih untuk mengenali Apps Fingo ni. Bila diperkenalkan Apps ini, saya kaji tak lama terus upgrade kepada PS. Ini adalah bisnes yang sangat mudah untuk dijalankan. Apps ni sangat sesuai dengan saya yang suka buat keja dari rumah, tekan-tekan hanphone je pun boleh buat duit! Tiada tekanan untuk pembelian ulangan atau lebih dikenali sebagai maintain menjadikan bisnes ini sangat hebat. Modal yang sangat rendah, komisyen yang sangat tinggi, hanya pada masa yang singkat anda mampu menjana pendapatan yang sangat lumayan, tentunya hasil itu datang setelah anda buat kerja. Semudah itu untuk menjana pendapatan di Apps Fingo ini. Akhir kata saya sangat-sangat sarankan anda untuk jadikan apps ini sebagai sumber pendapatan sampingan anda. Alangkah baiknya jika anda yang ajak rakan anda daripada anda diajak lagi oleh rakan itu selepas ini. Bertindak pantas kerana teknologi tidak pernah menunggu anda. Semoga maju jaya!Slay, Sabah

Jom Sertai Paksu Untuk Menjadi Usahawan Fingo Sekarang Juga!

KLIK SINI
Untuk WhatsApp Paksu 012-7092198

Muat Turun (Download) PERCUMA Sebagai Shopper Fingo (PERCUMA DISKAUN BAUCER RM5)KLIK BAWAH INI πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ – Jom download & install dahulu, percuma jer pun, dah boleh windows shopping barang2 di Fingo ni, beribu2 produk telah tersedia! Lebih murah dari yang biasa anda jumpa! – MASUKKAN INVITATION CODE [PTH5AP] JIKA DOWNLOAD TERUS DARI PLAYSTORE @ APPLE STOREΒ 
DAFTAR PERCUMA SEKARANG JUGA!!

download-dan-install-playstore-googleplay-applestore-aplikasi-fingo-adalah-percuma-sahaja-aplikasi-buat-duit-setiap-hari

Jom Kita Sama-Sama Kuasai Bisnes Sosial E-Commerce Ini. Jadilah Yang Terawal Sebelum Terlambat Dalam Fingo