madu kelulut asli johor bahru

Madu Kelulut Asli Untuk Hadapi Penyakit Kanser

Bagaimana Madu Kelulut Asli Sebagai Makanan Tambahan Untuk Hadapi Penyakit Kanser

Artikel ini akan berkongsi bagaimana seorang pesakit kanser menggunakan madu kelulut asli sebagai makanan tambahan beliau untuk menghadapi penyakit kanser yang dihadapinya. Khasiat madu kelulut asli ini memang teruji khasiatnya untuk mengurangkan keaktifan sel kanser di dalam tubuh pengamalnya. Dengan berkat kesabaran dan kesungguhan beliau mengamalkan madu kelulut setiap hari, Alhamdulillah penyakit kanser beliau beransur baik.

PENGUMUMAN : KAMI MEMOHON BERBANYAK KEMAAFAN, DHATI MADU KELULUT ASLI DARI HUTAN SUDAH TIADA LAGI. SEBARANG KESULITAN AMAT KAMI KESALI. TERIMA KASIH

IKLAN : Peluang Jana Pasif Income Setiap Bulan Tanpa Perlu Menaja Sesiapa!

Peluang Menjana Pendapatan Pasif 5-20% Sebulan Tanpa Perlu Menaja Sesiapa Atau Buat Apa-Apa! Berjalan Secara Automatik, A to Z Diuruskan Oleh Rakan Paksu Cikgu Roslee. Boleh Bermula Modal Serendah USD100 atau RM450 Sahaja. Withdrawal Profit Yang Pantas Tanpa Proses Yang Menyulitkan Menjadikan Ianya Peluang Yang Terbaik Pada Masa Kini. Inilah RAHSIA Mereka Yang Bijak Untuk Mengandakan Modal Yang Mereka Miliki Secara Selamat. Jom Baca Artikel Paksu Ini Untuk Info Lanjut – KLIK SINI

Madu kelulut asli yang berkhasiat tinggi ini juga mampu menurunkan masalah tekanan darah tinggi, migrain dan lain-lain penyakit

promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store

khasiat madu kelulut asli untuk pesakit kanser

Madu sebagai makanan tambahan menghadapi penyakit  kanser

SEBAIK dikesan menghidap kanser nodus limfa (lymph nodes) tahap tiga pada 2013, Muhammad Zulhilmi Abdul Rahman mula menjadi ‘penghuni tetap’ di Hospital Kuala Lumpur (HKL) untuk mendapatkan rawatan.

Menurut Zulhilmi,26, sel kanser itu mula dikesan di bahagian perutnya sebelum merebak ke bahagian prostat sehingga terpaksa menjalani pembedahan bagi membuang sel kanser itu.

Selepas sebulan menjalani pembedahan pada Julai 2013, dia meneruskan rawatan kemoterapi sebanyak 12 pusingan selama hampir setahun sebelum sekali lagi menjalani pembedahan besar pada Jun tahun 
lalu.

IKLANJika ANDA Nak Tahu Mengenai Part Time Sebagai Agen Cuckoo Di Seluruh Malaysia?. Income Boleh Cecah RM1000 – RM3000 Sebulan Dengan Buat Part Time Agen Cuckoo!!. Bantuan, Bimbingan Serta Copywriting Akan Diberikan & IANYA ADALAH PERCUMA Sahaja – KLIK SINI

IKLAN

promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store

“Sepanjang menjalani rawatan kemoterapi, keadaan saya menjadi semakin teruk apabila kanser itu dikesan berada pada tahap empat dan merebak ke bahagian buah pinggang manakala di bahagian perut saya menjadi lebih serius.

“Ketika pembedahan kali kedua, doktor yang merawat saya maklumkan peluang saya hanya 50-50 dan saya mungkin akan terlantar di atas katil sekurang-kurangnya enam bulan,” kata pekerja swasta tersebut .

dapatkan dhati madu kelulut 100% asli dari hutan nusantara 012-7092198 paksu cuckoo agen madu kelulut johor bahru dan seluruh malaysia

KLIK SINI Untuk WhatsApp Terus Saya, Nak Order Madu Kelulut Asli Dari Saya Paksu Cuckoo 012-7092198

Enggan mengalah, dia mendapatkan nasihat doktor mengenai langkah terbaik untuk segera sembuh dan dimaklumkan agar tidak mengambil suplemen berbentuk pil atau cecair kerana akan memburukkan lagi keadaannya.

Namun jelasnya, doktor menyarankan agar dia mengamalkan suplemen tradisional iaitu daun belalai gajah, biji aprikot dan madu.

“Tapi pada masa itu saya hilang selera makan dan daun belalai gajah serta biji aprikot bukanlah pilihan terbaik untuk saya jadi saya mula mengamalkan madu.

“Pada mulanya saya mengamalkan sejenis madu yang berharga RM400 untuk sekilogram namun kerana harganya yang mahal, saya memikirkan alternatif untuk madu yang lebih murah.

“Ketika itulah saya diperkenalkan dengan madu kelulut keluaran syarikat Bayu Kelulut ini oleh stokis produk itu dan Alhamdulillah ia serasi dengan saya,” ujarnya.

Tambah Zulhilmi, madu kelulut itu sebenarnya dibeli oleh ibu saudaranya yang menghidap diabetes kronik sehingga matanya rabun.

Namun pengambilan madu sebagai makanan tambahan banyak membantu penglihatan yang kembali terang.

Perkara itu mendorong dia semakin bersemangat untuk mencuba madu kelulut dan terbukti ada kesan positif hanya selepas sebulan mengamalkan madu itu.

“Saya mampu kembali bertugas selepas sebulan menjalani pembedahan dan tidak lagi perlu menjalani kemoterapi.

“Syukur kepada Allah saya diperkenalkan dengan produk ini, ia membantu dalam menghadapi masalah penyakit ini saya tidak lagi mengembang,” katanya.

Menyedari khasiat yang ada pada madu kelulut, Zulhilmi kini turut menjadi pengedar produk madu kelulut asli ini

IKLAN

promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store

order madu kelulut asli di johor bahru

KLIK SINI Untuk WhatsApp Terus Saya, Nak Order Madu Kelulut Asli Dari Saya Paksu Cuckoo 012-7092198

d’hati madu kelulut asli, khasiat madu kelulut asli, khasiat madu kelulut asli untuk penyakit kanser, madu kelulut untuk kanser, d’hati madu kelulut asli, madu kelulut sabah, madu kelulut sabah, madu kelulut putih, jual madu kelulut asli, madu kelulut asli dan tiruan, khasiat madu kelulut untuk lelaki, cara makan madu kelulut asli, harga madu kelulut, madu kelulut melaka,