Review Ebook Panduan Buat Apps Games Dari Yuzairi Isham

Alhamdulillah.. Pada 9/11/2018 saya telah mendapatkan ebook Panduan Buat Apps Games ini yang ditulis oleh seorang part timer Apps Developer. Tujuan saya adalah untuk mempelajari cabang baru untuk menghasilkan usd. Selepas membeli ebook tersebut setelah disahkan pembayaran, saya menerima salinan ebook tersebut.

Ebook tersebut mengandungi 10 modul step by step untuk melakukannya bersama 3 bonus. Saya terus bersemangat membaca satu per satu tulisan ebook tersebut. Tak sampai 20 minit habis keseluruhan ebook tersebut saya baca.

IKLAN PELUANG JANA PENDAPATAN $$$$ TAMBAHAN – Sesuai Untuk Semua, Guna Handphone Je, Mudah Untuk Dilakukan, Komisyen Setiap Hari Selasa, Mudah & Lumayan, Panduan Lengkap Disediakan! – Jom KLIK Banner Dibawah Untuk Info Lanjut!!

panduan-jana-pendapatan-tambahan-dengan-lumayan-dengan-perniagaan-sosial-social-e-commerce-di-platform-fingo

IKLAN

promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store

IKLANJika ANDA Nak Tahu Mengenai Part Time Sebagai Agen Cuckoo Di Seluruh Malaysia?. Income Boleh Cecah RM1000 – RM3000 Sebulan Dengan Buat Part Time Agen Cuckoo!!. Bantuan, Bimbingan Serta Copywriting Akan Diberikan & IANYA ADALAH PERCUMA Sahaja – KLIK SINI

Kata pertama saya dalam hati. Mudah, senang faham dan memang boleh buat. Dan saya akan buat. Cuma saya tak sempat untuk buat lagi.

Kena pula anak sulong saya pulang dari asrama MRSM, mereka tidak terlibat dengan peperiksaan SPM dibenarkan pulang awal.

Saya minta dia baca ebook tersebut kemudian ikut sahaja step yang diajar then buat. Alhamdulillah tak sampai 30 minit dia telah siapkan satu games seperti yang dicontohkan dalam ebook tersebut.

Berikut saya kongsikan video appearance bagaimana games tersebut. Fasa ini belum lagi saya masukkan ke dalam playstore. Jemput tonton video ini ye.