Projek RM50 Dengan Starlight TV

Jana Income Tambahan Anda Setiap Bulan Dengan Projek RM50 Starlight TV!!

Memperkenalkan kepada anda peluang hebat yang baru sahaja dilancarkan pada 1 Mei 2020 lalu iaitu produk affiliate TV. Program produk affiliate TV ini adalah program yang pertama yang seumpamanya di Malaysia yang memberikan peluang kepada kita semua untuk menjana income $$$ sambil menonton TV sahaja!.

starlight tv malaysia program affiliate buat duit tonton tv jana income agen starlight tv yang sah paksu 0127092198

Produk IP TV yang diberi nama Starlight TV yang boleh dilanggan dengan harga yang sangat murah iaitu RM50 sahaja langganan pertama & bulan-bulan berikutnya RM25 sahaja dan dicantumkan dengan plan pemasaran secara affiliate menjadikan ianya sangat unik dan menarik. (Tida sebarang kontrak dikenakan kepada pelanggan). Starlight TV IP ini memberikan pelanggan menonton lebih daripada 2800 channel TV dan radio dari seluruh dunia hanya dari app yang dipasang di smartphone ataupun di Smart TV sahaja.

Program Affiliate Yang Baharu Sahaja Dilancarkan!
Bermula Pada 1 Mei 2020 Yang Lalu!
Bayaran Komisyen Agen Tinggi!
85% Komisyen Per Subscribers!!

jana pendapatan tambahan extra income dengan projek rm50 starlight tv

Dengan plan bayaran komisyen yang tinggi kepada agen yang aktif mempromosikan produk Starlight TV ini menjadikan ianya sangat menarik dan menguntungkan samaada user mahupun agen! Starlight TV menyediakan plan komisyen 85% untuk langganan pertama dan bayaran pasif untuk langganan bulan seterusnya.

Ayuh kita dengar penjelasan dari Founder Program Affiliate Starlight TV iaitu Tuan Rahmad Bin Tohak (Rahmat Mega, penyanyi Rock yang popular 90an lalu).founder program affiliate starlight tv menjana income sambil menonton tv jana income tambahan

sijil ssm program perniagaan sistem affiliate starlight tv tengok tv dapat income
SIJIL PENDAFTARAN SSM SYARIKAT PENGENDALI PROGRAM AFFILIATE STARLIGHT TV

starlight tv program affiliate malaysia tonton tv jana income setiap hari

Dari meja pejabat di rumah!
Saya Zulkifli Bin Harun @ Paksu
012-7092198
Agen Affiliate Starlight TV yang sah

February 29, 2024 6:34 pm

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera kepada semua pembaca laman web Paksu!

Duduk Rumah Sambil Tengok TV Boleh Buat Duit $$$ Bestkan!! Hanya bermodal RM50 sahaja. Anda boleh tonton lebih dari 2800 channel dari seluruh dunia & berpeluang buat biz affiliate yang pertama seumpamanya berasaskan produk TV!!

Anda berminat? Sila DAFTAR PERCUMA di sini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ – sesudah akaun anda diaktifkan Group WhatsApp & Telegram disediakan untuk support, material marketing & copywriting! Anda guna je tukarkan link untuk copy & paste!

daftar percuma akaun affliate program starlight tv malaysia tengok tv dapat duit paksu 0127092198
Dah selesai Daftar Percuma WhatsApp Paksu 012-7092198 atau KLIK SINI

πŸ”₯ STARTLIGHT TV GLOBAL πŸ”₯
βœ“ Fenomena dunia penyiaran akan tercetus!!! Satu sistem affiliate STARLIGHT TV sudah dibangunkan dan sedia untuk dimanfaatkan!

UNTUK PENGGUNA STARLIGHT TV
βœ“ Pendaftaran & langganan bulan pertama RM50
βœ“ Langganan bulan seterusnya hanya RM25 sahaja
βœ“ Lebih 2,800 channel untuk ditonton seluruh dunia
βœ“ Tiada dokumen pendaftaran diperlukan
βœ“ Tiada kontrak
βœ“ Langgan terus tonton

KHUSUS UNTUK NETWORKER
βœ“ Bonus sponsor (komisyen) dibayar sehingga 85%
βœ“ Bonus affiliate dibayar sehingga 10 level
βœ“ Diterima setiap kali subsribers melanggan
βœ“ Potensi terima income pasif setiap bulan

❌ Tak perlu beli alat pemancar..
❌ Tak perlu beli piring penerima..
❌ Tak perlu pasang apa2 alat tambahan..
βœ”οΈ Hanya dari app yang kita install di smartphone atau smart TV sahaja..

berjumpa dengan ceo starlight tv dato rahmat mega di johor bahru restoran benafe jb

JOM BUAT DUIT SETIAP BULAN DENGAN HANDPHONE SAHAJA DENGAN MENJADI AGEN STARLIGHT TV INI

Program Affiliate Starlight TV
Anda Berpeluang Menjana Pendapatan Tanpa Had Yang Lumayan Setiap Bulan Dengan Bermodalkan RM50 Sahaja!!

* Dengan RM50 ANDA akan terima TV Key untuk anda boleh menonton TV lebih dari 2800 channel dari pelbagai Negara + ANDA ada dapat link affiliate Starlight TV untuk anda buat bisnes mencari subscribers baru! Mereka daftar dan aktifkan akaun dari link anda, ANDA terima komisyen 85% @ RM42.50 untuk bulan pertama & pendapatan pasif untuk langganan seterusnya! (ikut jadual seperti dibawah). Kerja anda share link je! Copy & paste..

Contoh kiraan mudah bagaimana untuk ANDA boleh menjana RIBUAN RINGGIT setiap bulan dengan menjadi agen biz affiliate TV!Penjelasan mudahnya begini!

1. Satu orang anda rekemen register SLTV ini dari link anda. Mereka bayar RM50 untuk beli activation key. Anda terima RM42.50 @ 85% komisyen!Banyak tak??
2. Bulan depan mereka langgan semula RM25 untuk tengok lebih 2,800 channel seluruh dunia ini. Anda terima RM5 @ 20% komisyen + komisyen mengikut % yang dinyatakan sehingga ke level 10!Woww banyak kan??

Contoh kiraannya! Katakan…
– Anda rekemen kawan2, rakan2 sekolah, rakan2 tempat kerja, geng badminton, geng taman perumahan, geng ngeteh malam2, rakan facebook dan sesiapa sahaja katakan 100 orang sahaja!
– Mereka langgan kali pertama! 100 orang x RM42.50, komisyen ANDA = RM4250!
– Mereka langgan bulan seterusnya! 100 orang x RM5 komisyen ANDA = RM500!Β 

Ingat bahawa kawan-kawan anda 100 orang tadi pun, nak buat income juga! Mereka aktifkan akaun TV dan mereka juga dapat link affiliate bisnes! Mereka juga ada kawan-kawan! Benda yang murah, barang baik dan boleh buat income! Tak kan mereka nak diam-diam je! Group support semua kita berikan! Ayat-ayat power ada kita sedia! Nak buat website sendiri pun, Paksu boleh bantu juga! Mereka pun share-share link mereka! Ramai pula yang berminat macam anda dan mereka berminat!

Nampak tak?? Bisnes ANDA sudah mula grow dan berkembang! Semakin hari semakin berkembang bisnes ANDA.

Nah disini, ANDA mula menerima komisyen mengikut peratus % seperti dalam jadual sehingga 10 level! Sangat-sangat rugi jika anda tak nampak peluang ini!!

Modal ANDA berapa? RM50 sahaja & anda boleh dapat pendapatan bulanan mencecah RIBUAN RINGGIT setiap bulan!

Inilah pasif income anda setiap bulan, RIBUAN RINGGIT setiap bulan sama macam anda ada banyak rumah sewayang anda sewakan! Padahal anda hanya buat bisnes Affiliate Starlight TV ini je – Ini contoh jika anda 100 subscribers, bagaimana jika anda ada lebih? Anda boleh buat kira-kira sendiri.

PENJELASAN MENGENAI PENDAPATAN DARI BISNES AFFILIATE STARLIGHT TV INI!

penjelasan mengenai menjana pendapatan tambah income setiap bulan aktif atau pasif income dengan starlight affiliate tv

Jadual Pendapatan Kita Untuk Setiap Langganan Pertama! Besarkan?? 85% Atau RM42.50!

jadual komisyen langganan bulanan untuk produk starlight tv bisnes affiliate terbaik di malaysiaJadual Peratus % Komisyen KITA Dari Level 1 Hingga Level 10! Buat Kerja Sekali, Income Berkali-Kali. Pasif Income Dari Program Affiliate Starlight TV!

* Simulasi diatas adalah berdasarkan kiraan gandaan 4 sahaja. Bermaksud proses duplikasi setiap agen hanya memperkenalkan kepada pada 4 users baru sahaja! Pendapatan lebih tinggi jika duplikasi berlaku lebih dari gandaan 4!

jana pendapatan pasif tambahan extra income setiap bulan dengan bonus withdrawal starlight tv

potensi income bisnes starlight tv

POTENSI PENDAPATAN PASIF SETIAP BULAN JIKA ANDA SERIUS PROMOSIKANNYA! KIRAAN DUPLIKASI 5 BERLAKU & PERATUS TERJADINYA! AYUH TONTON – BONUS @ KOMISYEN LANGGAN BULANAN

RAKAN ANDA WITHDRAWAL BONUS ANDA LAYAK TERIMA KOMISYEN (%) SEHINGGA 7 LEVEL!!! KERJA ANDA HANYA AJAK SEBERAPA RAMAI UNTUK SUBSCRIBE STARLIGHT TV JE.. MUDAH & BERBALOI KAN?BONUS @ KOMISYEN WITHDRAWAL STARLIGHT TV

KELEBIHAN JADI AGEN AFFILIATE TV
βœ… Modal hanya RM50 sahaja! – tidak membebankan, semua orang mampu & berbaloi.
βœ… Komisyen 85% untuk langganan bulan pertama dan pendapatan pasif bulan-bulan yang seterusnya!
βœ… Channel seluruh dunia, lebih dari 2,800 channel!
βœ… 85% kawan2 anda akan suka, sbb mereka bayar siaran TV berbayar mahal, namun channel pula terhad!
βœ… Model bisnes secara affiliate, anda share link sahaja.
βœ… Produk mudah dan ringkas, orang senang faham!
βœ… Bisnes affiliate StarLight TV ini baru sahaja dilancarkan 1/5/2020. – Anda antara yang terawal!
βœ…Anda adalah antara orang2 yang terawal!
βœ… Founder program affiliate StarLight TV ialah Tuan Rahmad Bin Tohak – Penyayi rock popular di zaman 90an dahulu yang dikenali dengan nama Rahmat Mega

❌ Jika anda tolak peluang ini, anda akan rugi besar! Tengok usahawan Tone Wow, Tone Excel dan lain program affiliate Telco, mereka sudah jutawan sekarang ini, kerana bijak merebut peluang! Sedangkan kita boleh je langgan line telefon dari provider Telco Digi, Maxis dan Celcom! Namun potensi bisnes berbentuk affiliate ini sangat hebat dan menguntungkan!

Kini ada produk affiliate channel TV yang pertama seumpamanya di dunia!! Harap anda rebut peluang keemasan ini cepat!!

starlight tv

Anda minat?

DAFTAR PERCUMA dilink ini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ – sesudah akaun anda diaktifkan Group WhatsApp & Telegram disediakan untuk support, material marketing & copywriting! Anda guna je tukarkan link untuk copy & paste!

daftar percuma akaun affliate program starlight tv malaysia tengok tv dapat duit paksu 0127092198
Dah selesai Daftar Percuma WhatsApp Paksu 012-7092198 atau KLIK SINI

Dah selesai register, Paksu guide untuk yang seterusnya! Paksu kasi link group support Telegram dan WhatsApp untuk anda! Kita sama-sama berjaya dalam bisnes affiliate TV ini.

Kenapa Anda Perlu Daftar Sekarang Juga & Menyertai Dalam Kumpulan Paksu Ini? Jangan Anda Berlengah Lagi!

Kerana anda antara yang terawal tahu program ini. Ramai kawan-kawan anda menunggu link dari anda. Komisyen 85% atau RM42.50 tu tinggi tau! Kalau anda dapat 5 subscribers baru setiap hari, komisyen anda sudah RM200 lebih dah. Kalau sebulan dah RM6000 ringgit. Income santai-santai share link je. Ok la kan! Modal RM50 dan dapat pendapatan bulanan sebesar itu.

Jika anda berlengah untuk mendaftar hari ini. Mungkin rakan-rakan dan ahli keluarga anda nanti subscribe Starlight TV dari orang lain. Anda juga yang rugi nanti. Ingat affiliate Starlight TV baharu sahaja dilancarkan! belum ramai lagi yang buat bisnes ini. Ini peluang besar tersedia untuk anda!

Lepas Anda Daftar & Aktifkan Akaun.. Kita Buat Income Kaw-Kaw Dengan Starlight TV Ini. Paksu Akan Bantu Anda!!! – Tetapi Bersyarat, Yang Buat Aje Lah Dapat Income! Yang Tak Buat Dapat Tengok TV Aje Lah!

Bertindak sekarang juga!! Sebab melalui pengalaman Paksu bisnes Starlight TV boleh dan mudah untuk dilakukan oleh sesiapa sahaja. Produk simple mudah difahami oleh semua. Sistem yang tidak komplikated! Berbanding dengan bisnes-bisnes lain yang Paksu ceburi sebelum dan hingga hari ini. Starlight TV ini jauh lebih mudah dan sangat menguntungkan!

Anda Perlu Daftar & Aktifkan Akaun Hari Ini Juga!! Jangan Berlengah-Lengah Lagi. Lakukan Sekarang Juga!! Jom Paksu Guide Anda!

RM50 yang anda keluarkan akan menguntungkan ANDA jika anda rajin dan giat berusaha promosikan link affiliate anda! Percayalah! Anda menolaknya, anda rugi besar!!.

Contoh: Sebahagian Yang Menggunakan FB. Lihat Ini Mereka Berusaha, Hari-Hari Mereka Dapat Subscribers Baru. Ingat RM42.50 atau 85% Komisyen Mereka Dapat Untuk Setiap Subscribers Baru! Untung Kan? Dengan Syarat Rajin Berusaha!

contoh-contoh iklan yang mereka gunakan untuk promosikan starlight tv

Ada Banyak Lagi Teknik & Cara Yang Boleh Anda Gunakan. Jangan Berlengah Lagi!! Daftar Sekarang & Kemudian Hubungi Paksu Untuk Aktifkan Akaun!! Kita Jumpa Kat Group Support WhatsApp & Telegram Nanti!!

[wonderplugin_video videotype=”mp4″ mp4=”http://lottepi.com/wp-content/uploads/2020/05/Syahmi-Syazli-Pun-Promote.mp4″ webm=”” poster=”” lightbox=0 lightboxsize=1 lightboxwidth=960 lightboxheight=540 autoopen=0 autoopendelay=0 autoclose=0 lightboxtitle=”” lightboxgroup=”” lightboxshownavigation=0 showimage=”” lightboxoptions=”” videowidth=400 videoheight=200 keepaspectratio=1 autoplay=0 loop=0 videocss=”position:relative;display:block;background-color:#000;overflow:hidden;max-width:100%;margin:0 auto;” playbutton=”http://lottepi.com/wp-content/plugins/wonderplugin-video-embed/engine/playvideo-64-64-0.png”]

Youtubers Malaysia Yang Terkenal Syahmi Sazli Pun Mempromosikan Affiliate Starlight TV Ini. Tak Kan Anda Mahu Melihat Saja? Mudah Sahaja Untuk Buat Bisnes Ini! Dengan Syarat Anda Sanggup Belajar. In Shaa Allah, Semua Orang Boleh Melakukannya!

daftar percuma akaun affliate program starlight tv malaysia tengok tv dapat duit paksu 0127092198
Dah selesai Daftar Percuma WhatsApp Paksu 012-7092198 atau KLIK SINI

Selepas register daftar akaun dengan Starlight TV!
Transfer RM50 ke akaun Paksu
Paksu akan belikan pin untuk aktifkan!
Maybank 551137505993
Zulkifli Harun (Paksu) | 012-7092198

** Lepas anda aktifkan akaun, anda mahu ada website sendiri? Boleh.. Tak ada masalah, In shaa Allah.. Paksu cuba bantu! Website dengan no wasap, link register dan no akaun bank anda sendiri. Moga dengannya dapat bantu memudahkan anda buat bisnes affiliate Starlight TV ini!

no akaun paksu untuk aktifkan atau beli pin untuk aktifkan starlight tv

Sebahagian Di Antara Mereka Yang Pantas Merebut Peluang Dengan Daftar PERCUMA Kemudian Bank In RM50 Kepada Paksu Untuk Pengaktifan Starlight TV!! (Dapat Tengok TV + Dapat Link Untuk Buat Bisnes)Β 

1a aktifkan starlight tv dengan bayaran rm50

1b menjana pendapatan buat income tambahan sambil menonton tv dengan affiliate starlight tv

1c buat duit jana pendapatan tambahan buat bisnes part time dengan affiliate starlight tv

1d menjana pendapatan tambahan duit tepi income part time jana extra income dengan starlight tv

Bila Dah Akaun Diaktifkan, Dapat TV Key Untuk Tengok TV + Dapat Link Affiliate Untuk Buat Bisnes.. Kemudian Share-Share Link Dengan Kawan2, Facebook, Wasap & Lain-Lain.. Terpaksa Terima Income Atau Pendapatan Macam Ini!!! Withdraw Ke Bank Sendiri!!! Alhamdulillah.

1aa gaji income pendapatan tambahan yang dijana di starlight tv

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

1aa pendapatan tambahan jana income online yang dijana melalui starlight tv affiliate program

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

1aa tambah pendapatan buat bisnes online kerja part time bisnes part time jana income tambahan dengan starlight tv

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

1aa jana pendapatan jana income buat duit tepi side income bisnes kerja part time starlight tv

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

Cepat Rakan-Rakan!! Jangan Buang Masa!!
Kita Rebut Peluang Ini!! RM50 Je!!

Bukan RM5000..
Bukan RM500..
Bukan RM100..

Hanya RM50 Sahaja…

AYUH BERTINDAK SEKARANG!! REGISTER PERCUMA, KEMUDIAN AKTIFKAN AKAUN, BELAJAR SIKIT-SIKIT UNTUK FAHAMKAN.. KEMUDIAN KONGSIKAN BERITA BAIK INI DENGAN KAWAN-KAWAN & PROSPEK!! ANDA JUGA LAYAK MENERIMA INCOME TAMBAHAN RM100 – RM500 SETIAP HARI!! IN SHAA ALLAH PAKSU SEDIA BANTU & BIMBING ANDA NANTI..

daftar percuma akaun affliate program starlight tv malaysia tengok tv dapat duit paksu 0127092198
Dah selesai Daftar Percuma WhatsApp Paksu 012-7092198 atau KLIK SINI

Selepas register daftar akaun dengan Starlight TV!
Transfer RM50 ke akaun Paksu
Paksu akan belikan pin untuk aktifkan!
Maybank 551137505993
Zulkifli Harun (Paksu) | 012-7092198

** Lepas anda aktifkan akaun, anda mahu ada website sendiri? Boleh.. Tak ada masalah, In shaa Allah.. Paksu cuba bantu! Website dengan no wasap, link register dan no akaun bank anda sendiri. Moga dengannya dapat bantu memudahkan anda buat bisnes affiliate Starlight TV ini!

no akaun paksu untuk aktifkan atau beli pin untuk aktifkan starlight tv

REVIEW CHANNEL-CHANNEL DI STARLIGHT TV!!

Β 

Starlight TV – Produk Yang Simple & Mudah!
Murah & Menjimatkan!
Majoriti Kawan-Kawan Kita Suka!
Bayaran Komisyen Yang Lumayan!
Tiada Kontrak!
RM50 Mula Langgan – RM42.50 Komisyen Anda!
RM25 Langgan Bulan Ke-2 & Seterusnya..
Ada Pendapatan Pasif Untuk Anda!
Tak Perlu Beli Alat Tambahan!
Tak Perlu Piring Pemancar!
Tak Perlu Box Decoder!
Hanya Dari App Smartphone Atau Smart TV Je!
Ayuh Kita Usahakan Bisnes Affiliate Starlight TV!
Share Link Affiliate ANDA Sahaja!
Bisnes Yang Sangat Mudah Namun Lumayan!
JOM SERTAI SEKARANG JUGA!!

DAFTAR PERCUMA dilink ini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

daftar percuma akaun affliate program starlight tv malaysia tengok tv dapat duit paksu 0127092198
Dah selesai Daftar Percuma WhatsApp Paksu 012-7092198 atau KLIK SINI

tengok tv sambil menjana income dengan program affiliate starlight tv jana income pendapatan dari rumah

Testimoni Bervideo : Projek RM50 Dah Berjaya Jana Income RM4250 Dalam Masa 4 Hari – Projek Affiliate Starlight TV!

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

income bisnes affiliate starlight tv lumayan setiap hari

GEMPAR!!! Berjaya Jana Pendapatan Tambahan RM10K Dalam Masa 10 Hari Dengan Bisnes Affiliate Starlight TV Ini..

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

channel tv dan radio malaysia dan seluruh dunia dengan rm50 sahaja program affiliate starlight tv

contoh activation atau mengaktifkan akaun starlight tv tengok tv sambil menjana pendapatan setiap bulan

panduan mendaftar keahlian dalam new membership starlight tv affiliate program jana income dari rumah

Panduan Bagaimana Mengisi Borang Pendaftaran New Membership Starlight TV! Pendaftaran PERCUMA!

ANDA BERMINAT dengan bisnes Affliate Starlight TV ini? Tonton lebih dari 2800 channel TV dan radio seluruh dunia? Modal RM50 sahaja, komisyen 85%, dapat link affiliate untuk buat bisnes dan mula menjana pendapatan dengan Starlight TV! Jom DAFTAR PERCUMA dilink ini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡Β – sesudah akaun anda diaktifkan Group WhatsApp & Telegram disediakan untuk support, material marketing & copywriting! Anda guna je tukarkan link untuk copy & paste!

daftar percuma akaun affliate program starlight tv malaysia tengok tv dapat duit paksu 0127092198
Dah selesai Daftar Percuma WhatsApp Paksu 012-7092198 atau KLIK SINI

Selepas register daftar akaun dengan Starlight TV!
Transfer RM50 ke akaun Paksu
Paksu akan belikan pin untuk aktifkan!
Maybank 551137505993
Zulkifli Harun (Paksu) | 012-7092198

** Lepas anda aktifkan akaun, anda mahu ada website sendiri? Boleh.. Tak ada masalah, In shaa Allah.. Paksu cuba bantu! Website dengan no wasap, link register dan no akaun bank anda sendiri. Moga dengannya dapat bantu memudahkan anda buat bisnes affiliate Starlight TV ini!

no akaun paksu untuk aktifkan atau beli pin untuk aktifkan starlight tv

testimoni pendapatan daripada bisnes affiliate starlight TV tengok tv sambil menjana pendapatan

hasil pendapatan dari bisnes affiliate starlight tv menjana income tambahan buat extra income dari rumah

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

Panduan Cara Pancarkan (Casting) Starlight TV Dari Smartphone Ke Smart TV Menggunakan App Casto!

Toturial Untuk Menyambungkan Channel Starlight TV Ke Smart TV Dari Smartphone Anda!

SEBAHAGIAN TESTIMONI PENDAPATAN AFFILIATE STARLIGHT TV!

testimoni pendapatan bisnes affiliate starlight tv dok rumah buat duit sambil tengok tv paksu 0127092198

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

rata rata kawan saya suka produk ip tv affiliate starlight tv jana income setiap hari dengan mudah testimoni pendapatan

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

testimoni income starlight tv menjana income dari rumah dengan mudah dan cepat income hari-hari

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

cara mudah menjana income dari rumah dengan program affiliate starlight tv

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

jana pendapatan tambahan dari rumah dengan program affiliate starlight tv

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

ANDA BERMINAT dengan bisnes Affliate Starlight TV ini? Tonton lebih dari 2800 channel TV dan radio seluruh dunia? Modal RM50 sahaja, komisyen 85%, dapat link affiliate untuk buat bisnes & mula menjana pendapatan dengan Starlight TV! Jom DAFTAR PERCUMA dilink ini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡Β – sesudah akaun anda diaktifkan Group WhatsApp & Telegram disediakan untuk support, material marketing & copywriting! Anda guna je tukarkan link untuk copy & paste!

daftar percuma akaun affliate program starlight tv malaysia tengok tv dapat duit paksu 0127092198
Dah selesai Daftar Percuma WhatsApp Paksu 012-7092198 atau KLIK SINI

Ayuh Kita Jadi Usahawan Berkonsepkan Teknologi Hari Ini Juga!!
Technopreneur Di Malaysia! – Bisnes Masa Hadapan Untuk Anda!

[wonderplugin_video videotype=”mp4″ mp4=”http://lottepi.com/wp-content/uploads/2020/05/technopreneur.mp4″ webm=”” poster=”” lightbox=0 lightboxsize=1 lightboxwidth=960 lightboxheight=540 autoopen=0 autoopendelay=0 autoclose=0 lightboxtitle=”” lightboxgroup=”” lightboxshownavigation=0 showimage=”” lightboxoptions=”” videowidth=400 videoheight=200 keepaspectratio=1 autoplay=0 loop=0 videocss=”position:relative;display:block;background-color:#000;overflow:hidden;max-width:100%;margin:0 auto;” playbutton=”http://lottepi.com/wp-content/plugins/wonderplugin-video-embed/engine/playvideo-64-64-0.png”]

Paksu.. Cerita sikit prosesnya untuk tonton TV dan buat bisnes Affiliate dengan Starlight TV ni..

Ok baiklah.. Paksu ceritakan kepada anda prosesnya ye…

  1. Mula-mula sekali anda perlu mendaftar PERCUMA dahulu dilink diatas (klik banner daftar percuma sekarang) atau KLIK SINI untuk mencipta ID akaun dan password anda dalam sistem Starlight TV. (jika tak faham untuk mendaftar, boleh tonton video panduan mendaftar diatas!)
  2. Setelah pendaftaran anda berjaya! Anda sudah ada ID akaun di Program Starlight TV ini. (tetapi anda belum boleh tonton TV sebab akaun anda belum diaktifkan!)
  3. Untuk mengaktifkan akaun Starlight TV dan mempunyai TV KEY kod dan link affiliate aktif. Anda perlu transfer kepada Paksu RM50 sahaja! Setelah transfer whatsapp Paksu 012-7092198 untuk maklumkan!
  4. Setelah Paksu aktifkan akaun Starlight TV, anda sudah ada TV KEY dalam dashboard anda! Anda download file apk sama ada untuk Android, Windows, Smart TV atau Macbook. Kemudian install file apk tersebut hingga selesai, then anda sudah boleh menonton TV!
  5. Untuk mula menjalankan bisnes, anda copy referral link affiliate anda dan kongsikan bersama rakan-rakan dan sesiapa sahaja sama ada di media sosial Facebook, Whatsapp, Telegram, IG, Tweeter dan lain-lain untuk mereka daftar PERCUMA dari link anda pula.
  6. Untuk mengaktifkan akaun mereka, mereka boleh membayar anda RM50 untuk satu akaun. Anda boleh aktifkan sendiri, tetapi anda perlu beli pin dari company! Atau diperingkat Paksu bantu anda aktifkan mereka!
  7. Paksu akan bekalkan copywriting ayat power untuk anda dan maklumat-maklumat serta bahan-bahan pemasaran yang boleh anda gunakan!
  8. Paksu masukkan anda dalam Group Whatsapp & Telegram untuk support dan bantuan!
  9. Mudah je bisnes Affiliate Starlight TV ini. In shaa Allah semua boleh berjaya dengan syarat rajin belajar dan rajin berusaha!

Akaun Maybank Paksu
Transfer RM50 Untuk Aktifkan Akaun Starlight TV
(Pastikan Anda Mendaftar Percuma Dahulu)
No Akaun Maybank : 551137505993
012-7092198 – Whatsapp Paksu!

no akaun paksu untuk aktifkan atau beli pin untuk aktifkan starlight tv

TESTIMONI BERVIDEO

Perkongsian Bagaimana Melakukan Pengeluaran (Withdraw) Pendapatan Daripada Sistem Affiliate Starlight TV Ke Akaun Bank (RM) Atau Wallet BTC!

Perkongsian Pendapatan (Income) Program Affiliate Starlight TV Sudah Mencecah RM1k Sehari Pada Hari Ke-5 – Projek RM50!

1 menjana pendapatan dengan program affiliate starlight tv jana income dari rumah untuk surirumah

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

2 pendapatan tambahan setiap bulan dengan bisnes online affiliate starlight tv buat bisnes dari rumah

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

3 buat bisnes dari rumah dengan program affiliate starlight tv buat income setiap bulan konsisten

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

4 menjana income setiap hari dengan bisnes affiliate starlight tv mudah untuk dilakukan sesiapa sahaja

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

5 jana pendapatan tambahan dengan mudah untuk pelajar surirumah dengan starlight tv

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

6 buat bisnes online dari rumah yang mudah dengan produk affiliate starlight tv

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

7 buat bisnes part time untuk surirumah dan pelajar dengan mudah dengan affiliate starlight tv

Disclaimer / Penafian : Pendapatan di atas adalah hasil usaha individu dan kumpulan beliau melakukan promosi link affiliate. Pendapatan setiap individu mungkin berbeza-beza bergantung kepada tahap usaha masing-masing.

ANDA BERMINAT dengan bisnes Affliate Starlight TV ini? Tonton lebih dari 2800 channel TV dan radio seluruh dunia? Modal RM50 sahaja, komisyen 85%, dapat link affiliate untuk buat bisnes & mula menjana pendapatan dengan Starlight TV! Jom DAFTAR PERCUMA dilink ini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡Β – sesudah akaun anda diaktifkan Group WhatsApp & Telegram disediakan untuk support, material marketing & copywriting! Anda guna je tukarkan link untuk copy & paste!

daftar percuma akaun affliate program starlight tv malaysia tengok tv dapat duit paksu 0127092198
Dah selesai Daftar Percuma WhatsApp Paksu 012-7092198 atau KLIK SINI

Selepas register daftar akaun dengan Starlight TV!
Transfer RM50 ke akaun Paksu
Paksu akan belikan pin untuk aktifkan!
Maybank 551137505993
Zulkifli Harun (Paksu) | 012-7092198

** Lepas anda aktifkan akaun, anda mahu ada website sendiri? Boleh.. Tak ada masalah, In shaa Allah.. Paksu cuba bantu! Website dengan no wasap, link register dan no akaun bank anda sendiri. Moga dengannya dapat bantu memudahkan anda buat bisnes affiliate Starlight TV ini!

no akaun paksu untuk aktifkan atau beli pin untuk aktifkan starlight tv

info bisnes starlight tv menjana pendapatan tambahan buat extra income setiap hari

βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Soalan-Soalan Lazim (FAQ)
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–

Q1. Apakah nama program ini?

πŸ’š Nama program ini ialah Starlight Affiliate Program

Q2. Apakah produk yang ditawarkan dalam program ini?

πŸ’š Produk berbentuk Internal Protokol TV (Starlight iPTV)

Q3. Siapakah pemilik Starlight IPtv?

πŸ’š Starlight IPTV ini dibangunkan oleh sykt Mega Empire Wisdom Sdn Bhd.

Q4 .Bila program ini dilancarkan?

πŸ’š Starlight Affiliate Program bermula pada 1 Mei 2020

Q5. Apakah kelebihan program ini?

πŸ’š Melanggan Starlight Iptv dan sekaligus menjadi Agen starlight IPTV.

Q6. Apakah objektif utama program ini?

πŸ’š Menjadi syarikat yang menjadi pencetus trend (trend setter) bagi era eknologi terkini dan mencipta usahawan moden teknologi broadcasting bergelar Tecnopreneour iPTV

Q7. Apakah Apps apa yg digunakan utk IPtv ?

πŸ’š APK apps.

Q8. Adakah Apps yang disedikan ada didalam apple store /IOS?

πŸ’š Apps ini hanya untuk android fon, smart box, laptop, i box tv dan Apple MacBook sementara Aplikasi Starlight di ios (Apple) sedang dibangunkan.

Q9.Β Berapa banyak peranti bole di install untuk 1 akaun?

πŸ’š Setiap 1 pin code hanya boleh diguna untuk 1 peranti sahaja (1 device) – terkini 1 pin untuk pelbagai device – upated 15/5/2020!

Q10.Β Bagaimana penggunaan data bagi app ini?

πŸ’š Sila rujuk link berikut utk lebih detail – www.reddit.com/iptv

dan

link ini – www.techex.co.uk/streaming-calculator

Q11.Β Adakah sebarang yuran langganan dikenakan untk menggunakan app ini?

πŸ’š Ya. langganan bulanan serendah RM25 (Euro 5.00)

Q12. Bagaimana cara untuk membayar yuran langganan bulanan?

πŸ’š Langganan adalah melalui website sistem affiliate yang disediakan. anda boleh berhubung melalui
1. upline anda
2. email admin (dalam website affiliate)
3. info centre yang disediakan. (dalam website affiliate)

Q13. Bagaimana cara lain langanan bulanan boleh dibuat?

πŸ’š Cara langganan boleh menghubungi TRADER berdaftar atau dibuat melalui auto maintain dari bonus yang diperolehi melalui affiliate program.

Q14. Apa jaminan pada pengguna Starlight TV ini tidak disekat oleh skmm setelah dilanggan.?

πŸ’š IPTV bermaksud Internet Protokol TV. Internet merupakan media bebas tanpa sekatan seperti anda sedang melayari streaming movie di dalam internet. Walaupun sumber IPTV diambil dari source terbuka (open Source) , Kami perlu membeli Data Bandwith dari pembekal sah (pemilik satelite) bagi mengekalkan kelajuan siaran yang disalurkan kepada pelanggan. Ianya adalah urustadbir yang sah bagi mengekalkan kelajuan saluran langganan.

Q15.Β  Apakah manafaat yang pengguna dapat sekiranya menyertai program ini.

πŸ’š Manfaat nya melalui plan pemasaran yang disediakan.

Q16.Β  Bagaimana saya boleh menyertai program ini.

πŸ’š Anda akan diberikan link pendaftaran dan selepas anda isi maklumat yang diperlukan, anda boleh membuat pembayaran untuk mendapatkan langganan Starlight TV dan Affiliate program serentak.

Q17. Bagaimana cara withdraw dan brapakah minima withdraw dibenarkan?

πŸ’š Minimum Withdraw adalah berjumlah euro25 (RM125) dan withdraw boleh dibuat pada setiap hari bekerja (isnin hingga jumaat) dan di proses dalam 3-5 hari bekerja.

Q18. Apakah Currency lain yang dibenarkan untuk urusniaga?

πŸ’š Currency lain yang disediakan ialah dalam Crypto Currency iaitu BTC/USDT dan ETH.

Q19. Berapakah Charge yang dikenakan untuk pengeluaran withdraw bonus?

πŸ’š Tiada charge dikenakan untuk pengeluaran tunai namun bagi crypto currency akan dikenakan sebanyak 5% utk exchanger rate. (ini tidak termasuk 10% charge untuk plan pemasaran Bonus Withdraw)

info teknikal bagaimana untuk mengubungkan starlight tv dengan smartphone ke android tv

ANDA BERMINAT dengan bisnes Affliate Starlight TV ini? Tonton lebih dari 2800 channel TV dan radio seluruh dunia? Modal RM50 sahaja, komisyen 85%, dapat link affiliate untuk buat bisnes & mula menjana pendapatan dengan Starlight TV! Jom DAFTAR PERCUMA dilink ini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡Β – sesudah akaun anda diaktifkan Group WhatsApp & Telegram disediakan untuk support, material marketing & copywriting! Anda guna je tukarkan link untuk copy & paste!

daftar percuma akaun affliate program starlight tv malaysia tengok tv dapat duit paksu 0127092198
Dah selesai Daftar Percuma WhatsApp Paksu 012-7092198 atau KLIK SINI

Selepas register daftar akaun dengan Starlight TV!
Transfer RM50 ke akaun Paksu
Paksu akan belikan pin untuk aktifkan!
Maybank 551137505993
Zulkifli Harun (Paksu) | 012-7092198

** Lepas anda aktifkan akaun, anda mahu ada website sendiri? Boleh.. Tak ada masalah, In shaa Allah.. Paksu cuba bantu! Website dengan no wasap, link register dan no akaun bank anda sendiri. Moga dengannya dapat bantu memudahkan anda buat bisnes affiliate Starlight TV ini!

no akaun paksu untuk aktifkan atau beli pin untuk aktifkan starlight tv

Penafian / Disclaimer : Website ini bukanlah laman rasmi kepada Syarikat Mega Empire Wisdom Sdn Bhd pemilik Program Affiliate Starlight TV. Website ini adalah inisiatif Agen Affiliate Starlight TV untuk memberikan penerangan dan penjelasan kepada pembaca laman ini mengenai bisnes Affiliate Starlight TV sahaja.