bagaimana kumpul dan gandakan aset digital tron coin dengan cara yang paling selamat dengan forsage trx tron coin forsage io

Jana Pendapatan Dengan Forsage TRX Tron Coin Smart Contract

Jom Jana Pendapatan Dengan Forsage TRX Tron Coin Smart Contract – Kumpul Dan Gandakan Aset Digital Tron Dengan Cara Yang Paling Selamat

Cara Yang Paling Cepat Dan Selamat Buat Duit $$$ Dengan Mengumpul Dan Gandakan TRX Tron Coin – Aset Digital Tron Coin Masuk Akaun ANDA Menderu Macam Hujan!

Menakjubkan & Sangat Mengujakan; Lebih 80,000 Ahli Baru Menyertai Forsage TRX Dalam Seminggu Pelancarannya!

kumpul dan gandakan aset digital dengan forsage trx tron coin Dari Meja Kerja Di Rumah
Paksu aka Zulkifli Harun

012-7092198whatsapp klik sini
December 1, 2023 4:36 am

Umum mengetahui forsage.io telahpun melancarkan program kumpul dan mengandakan Ethereum sekitar bulan Februari 2020 yang lalu. Program ini sangat menguntungkan semua ahli baik yang aktif mahupun yang pasif dalam menjana pendapatan. Forsage Ethereum ini mendapat sambutan yang hangat hingga keahlian mencecah 1,000,000 peserta dari seluruh dunia. Namun akhir-akhir kenaikan kos gas fees (network fees) yang menjadikan ramai orang baru tak mampu untuk menyertai Forsage Ethereum ini. Namun masalah ini adalah masalah yang sementara dan ianya tidak boleh dikawal oleh sesiapa termasuk pihak Forsage.io sendiri. Info Forsage Ethereum boleh baca artikel Paksu yang lalu – KLIK SINI

Disebabkan oleh masalah tersebut, Forsage.io melancarkan Forsage TRX menggunakan Tron Coin yang jauh lebih murah berbanding Ethereum. Forsage TRX ini baharu sahaja dilancarkan pada 5 September 2020 yang menyediakan platform yang kepada ahli yang berminat untuk terus menjana pendapatan bersama platform Forsage ini. Forsage TRX ini menggunakan konsep yang sama sahaja dengan Forsage Ethereum iaitu Matrix X3 (pendapatan aktif bonus 100%), Matrix X4 ( pendapatan pasif limpahan bonus spillover dari atas, bawah, kiri dan kanan dalam kumpulan) dan bakal dilancarkan Matrix XGold. (Info: Matrix XGold telahpun dilancarkan pada 13 Oktober 2020 yang lalu)

Matlamat akhir semua peserta adalah untuk melengkapkan 15 slot X3, 15 slot X4 & 15 slot XGold untuk memastikan pendapatan yang banyak dan berterusan menderu macam hujan yang lebat kedalam akaun kita. Membezakan Forsage TRX dengan Forsage Ethereum ini ialah menggunakan Tron Coin yang harganya sangat rendah dan murah. Inilah masanya kita kumpul beratus ribu mahupun berjuta Tron Coin ini!

Forsage TRX Ini Boleh Bermula Dengan Modal Serendah RM35 Sahaja!

Ranking Dan Kedudukan TRX Tron Coin Dalam Pasaran Matawang Digital Dunia.

buat duit jana pendapatan yang lumayan aset digital setiap hari dan berterusan dengan forsage io forsage trx forsage tron smart contract

Dari rajah di atas menunjukkan Ethereum berada dalam ranking ke-2, manakala TRX Tron Coin ini berada di ranking ke-15 matawang digital dunia. Dengan harga yang jauh lebih murah dan rendah berbanding Ethereum. TRX Tron Coin ini sangat berpotensi untuk naik dan pergi jauh harganya seperti Bitcoin dan juga Ethereum. Inilah masanya untuk kita kumpul dan gandakan seberapa banyak TRX dengan platform Forsage.io melalui program Forsage TRX Tron ini.

Ranking ke-15 daripada 3490 coin di dunia menunjukkan kepada kita bahawa TRX ini mempunyai komuniti yang besar memiliki dan menggunakannya di seluruh dunia. TRX Tron Coin ini sangat berpotensi untuk naik harganya di masa hadapan. Jangan lepaskan peluang untuk memilikinya dengan banyak di masa ini!!

Bayangkan kita boleh kumpul dan gandakan 1,000,000 TRX dan harga naik kepada USD1 sahaja. Kita sudah jadi JUTAWAN tau! Sekarang ini harga 1 TRX hanya USD0.026 atau sekitar RM0.13 @ 13 sen sahaja! – data 28/9/2020

Data mengenai keseluruhan Coin dalam pasaran matawang digital dunia boleh di perolehi dari website coinmarketcap ini. Anda boleh rujuk website tersebut untuk melihat detail mengenai coin-coin yang ditawarkan di seluruh dunia.

Untuk bimbingan & pertanyaan..
Wasap Paksu – 0127092198
atau KLIK SINI

Peluang Paling Mudah Dan Selamat Untuk Cipta RM10,000 Hingga RM100,000 Sebulan | Kumpul Dan Gandakan TRX Tron Coin Aset Digital Yang Berpotensi!

panduan-bagaimana-kumpul-simpan-dan-gandakan-aset-digital-tron-dengan-forsage-trx-di-platform-forsage-io

Selepas 4 hari, inilah hasilnya pendapatan dari 2 akaun leader Paksu.

RM41,280 telah berjaya perolehi dari Forsage TRX ini dalam tempoh 4 hari sahaja. Banyak kan? Ye memang banyak. Ini membuktikan siapa yang buat, dia akan dapat hasilnya.

Juga membuktikan bahawa Marketing Plan dari Forsage.io untuk program Forsage TRX Tron Coin di terbaik di dunia buat masa ini. Ianya memberikan peluang kepada kita menjana pendapatan yang banyak dan besar dalam masa yang pantas.

Semua ahli akan mendapat bonus 100% dari penajaan (pendapatan aktif di Matrix X3) dan juga pendapatan dari spillover (pendapatan pasif di Matrix X4). Matrix XGold menyediakan lebih peluang menjana pendapatan pasif lebih dari 1120% untuk satu pusingan (cycle).

Tidak menaja pun MUNGKIN berpeluang menerima 100% komisyen spillover dari atas, bawah, kiri dan kanan. Bergantung kepada aktifnya kumpulan yang anda sertai. Pendapatan ini dikawal sepenuhnya oleh sistem Forsage.io. Yang penting anda beli slot di Matrix X4.

pendapatan dari forsage trx tron coin smart contract dari forsage io pendapatan besar kumpul aset digital terbaik

Bukti dah didepan mata anda. Plan Forsage TRX Tron Coin dari Forsage.io ini sangat lumayan dan besar! Peluang ini jangan anda lepaskan! Jom kita buat, Paksu akan ajarkan. Fahamkan dan buat. In shaa Allah, tak susah dan plannya sangat simple.

Modal Permulaan Serendah RM35 Sahaja.
Komisyen 100% Untuk Setiap Penajaan Yang ANDA Lakukan!
Modal Sebesar Ini Ramai Rakan-Rakan Mampu.
Mereka Juga Perlukan Extra Income Di Zaman Serba Mencabar Ini!
Ayuh.. Jom.. Moh Kita.. Buat Sungguh-Sungguh Forsage TRX

Kelebihan Forsage.io Untuk Forsage TRX Tron Coin Ini.

Forsage TRX dicipta oleh team Forsage.io yang telah terbukti melahirkan ribuan jutawan-jutawan di dunia melalui Forsage Ethereum beberapa bulan lalu. Forsage Ethereum tetap terus berjalan, namun disebabkan masalah gas fees (network fees charges) yang sangat tinggi menjadikan tidak ramai yang mampu untuk sertai buat masa kini. Masalah ini akan diatasi sedikit masa lagi apabila team Ethereum melancarkan Ethereum 2.0.

Untuk memastikan ahli dapat terus menjana pendapatan yang lumayan Forsage TRX Tron Coin dilancarkan pada 5 September 2020 yang lalu.

Kelebihan Forsage TRX ini adalah ianya menggunakan TRX atau Tron Coin yang mana harganya masih sangat-sangat rendah berbanding dengan Ethereum yang sudahpun mencecah RM1500 – pada 28/9/2020. Sedangkan TRX baru berharga RM0.14. Bandingkan 14 sen dengan RM1500. Jauhnya bagaikan langit dan bumi kan? Disinilah peluangnya untuk kita kumpul dan gandakan TRX sebanyak-banyaknya.

Selain itu, antara kelebihan program Forsage TRX dari Forsage.io ini ialah Forsage TRX dicipta dan dimasukkan sepenuhnya ke Blockchain Tron. Ini bermakna tiada siapa lagi yang boleh stop ataupun tutup program ini. Program Forsage TRX akan terus berfungsi selagi ada internet di dunia ini. Hebat  dan selamat kan?

Juga program Forsage TRX ini tiada admin mahupun company (syarikat) yang kawal atau pegang duit (aset digital kita), ini bermakna duit kita selamat di program Forsage TRX ini. Semua urusan pembayaran komisyen ahli telah diprogramkan dalam sistem dan dibayar dari wallet ke wallet peribadi ahli yang berhak. Anda berhak withdraw bila-bila masa yang anda mahu tanpa sebarang sekatan had limit dan sebagainya. Program yang terbaik setakat ini dan menjadikan ianya sangat hebat!

Duit (Aset Digital) Kita Selamat Sepenuhnya 100%
Tiada Siapa Lagi Boleh Scam Kita
Forsage TRX Terbaik Untuk Kita Menjana Income
Modal Sekali, Income Lumayan Berkali-Kali!!

kumpul-dan-gandakan-aset-digital-tron-coin-dengan-cara-cepat-dan-selamat-dengan-forsage-trx-forsage-io

Penjelasan Bagaimana ANDA Boleh Menjana Pendapatan Yang Lumayan & Cepat Dengan Plan Forsage TRX Ini?

Jika ANDA Faham Potensi & Kehebatan Bisnes Forsage TRX
Dalam Memberikan Peluang Untuk Kita Menjana Income,
Pasti ANDA Tidak Akan Melepaskannya! Kini Peluang Sudah
Tersedia Di Hadapan Kita.. Jom Sertai Sekarang!!

Bagaimana Nak Kumpul Dan Gandakan TRX Tron Coin Dengan Forsage TRX Ini

Fahamkan penjelasan ringkas Paksu ini.

Ada 3 Matrix di Forsage TRX ini iaitu X3 (pendapatan aktif), X4 (pendapatan pasif) dan XGold (lebih banyak pendapatan pasif)

Matrix X3 ada 15 slot
Di X3 untuk anda mendapatkan income aktif. Jika anda bermula dengan 3 slot. Untuk anda mendapatkan income, anda perlu share dan ajak kawan-kawan anda seberapa ramai yang boleh. Mereka juga boleh bermula dengan 3 slot atau kurang. Jika mereka nak bermula dengan 4 atau 5 atau lebih. Anda perlu upgrade slot anda dahulu di sistem untuk memastikan anda terima komisyen atau bonus dari penyertaan mereka. Komisyen dan bonus di X3 ini adalah hak anda 100%. Bermakna setiap rakan atau sesiapa sahaja yang anda perkenalkan kepada Forsage TRX ini, mereka beli slot-slot di X3, semua komisyen 100% adalah hak anda. Nak komisyen dan bonus besar 100% perlu buat sharing atau networking dan membina kumpulan. Best dan besarkan? Komisyen dan bonus 100%!

Matrix X4 ada 15 slot
Di X4 ini anda boleh mendapatkan income pasif. Ini bermakna anda tak perlu buat sebarang penajaan pun anda boleh menerima income dari spillover atas, bawah, kiri dan kanan dalam kumpulan yang anda sertai. Semakin aktif kumpulan yang anda join, semakin kerap autoplacement yang anda akan terima. Namun jumlah dan kekerapannya tidak tentu, semuanya ditentukan oleh algorithm sistem Forsage. Namun untuk melayakkan anda terima income pasif di Matrix X4 ini, anda perlulah unlock slot-slot di X4 atau kata lain, anda beli slot-slot di X4. Beli slot di X4 dan tunggu je TRX Tron Coin masuk dalam wallet anda!

Matrix XGold – akan dilancarkan tidak lama lagi

Penjelasan Slot-Slot Yang Boleh Dibeli Di Matrix X3, X4 & XGold

Gambarajah dan penjelasan akan diberikan seperti di bawah ini.

Matrix X3

penjelasan cara menjana pendapatan buat income yang banyak dan lumayan di matrix x3 forsage trx tron coin forsage io

Dari gambarajah Matrix X3 di atas, penjelasan adalah seperti yang berikut

1. Akaun diatas IDnya adalah 1159
2. Terdapat 34 orang rakan telah beliau perkenalkan kepada Forsage TRX ini
3. Pendapatan beliau dalam USD ialah USD11762 @ RM48930
4. Jumlah pendapatan beliau dalam unit TRX ialah 445700TRX
5. Pendapatan beliau yang terhasil dari Forsage Matrix X3 (pendapatan aktif) ialah USD4827 @ 182900TRX
6. Pendapatan beliau yang terhasil dari Forsage Matrix X4 (pendapatan pasif) ialah USD6935 @ 262800TRX
7. 10 slot di Matrix X3 telahpun dibeli oleh pemilik akaun ini bermaksud beliau memiliki 10 sumber pendapatan di Matrix X3 ini
8. Sistem Forsage offer kepada pemilik akaun ini untuk mengaktifkan/membeli slot 11 di Matrix X3 dengan nilaian TRX sebanyak 102400TRX

** Semakin banyak slot dibeli dan diaktifkan semakin banyak sumber pendapatan anda. Slot-slot ini boleh dibeli dan diaktifkan satu demi satu dari masa ke semasa! Tiada paksaan, anda boleh tentukan sendiri.

Matrix X4

penjelasan cara menjana pendapatan buat income yang lumayan di matrix x4 forsage trx tron coin di forsage io

Dari gambarajah Matrix X4 di atas, penjelasan adalah seperti dibawah..

1. Seramai 34 orang telahpun mendaftar dari link affiliate pemilik akaun ini
2. Link affiliate akaun boleh disalin untuk diberikan kepada rakan-rakan dengan klik copy
3. Pemilik akaun ini telah membeli dan mengaktifkan 12 slot Matrix X4 bermaksud beliau telah memiliki 12 sumber pendapatan di Matrix X4
4. Sistem Forsage offer kepada pemilik akaun ini untuk mengaktifkan/membeli slot 13 di Matrix X4 dengan nilaian TRX sebanyak 358400TRX

** Semakin banyak slot dibeli dan diaktifkan semakin banyak sumber pendapatan anda. Slot-slot ini boleh dibeli dan diaktifkan satu demi satu dari masa ke semasa! Tiada paksaan, anda boleh tentukan sendiri.

Matrix XGold

Akan dilancarkan tidak lama lagi…. Status semasa pada tarikh 8/10/2020.

penjelasan cara menjana pendapatan buat income yang banyak dan lumayan matrix xgold forsage trx tron coin di forsage ioTERKINI – Matrix XGold secara rasminya telahpun dilancarkan oleh forsage.io pada 13/10/2020 (Selasa) jam 9.20 malam (waktu Malaysia)!!. Jadual harga slot ada disertakan dibawah.

Untuk bimbingan & pertanyaan..
Wasap Paksu – 0127092198
atau KLIK SINI

INGAT.. DI FORSAGE TRX INI DIJAMIN DUIT KITA SELAMAT 100% & TIADA SIAPA ADMIN ATAU SYARIKAT BOLEH SCAM KITA LAGI!!

peluang menjadi jutawan dengan buat bisnes forsage trx kumpul dan gandakan tron di platform forsage io

CARA MUDAH DAPAT DUIT DAN KUMPUL ASET DIGITAL TRX
RM10,000 – RM100,000 Setiap Bulan!

1. Beli Matrix Smart Contract Sekali Sahaja (X3, X4 & XGold)tentukan berapa modal RM yang anda ingin bermula. Untuk Matrix X3 + X4 – 1 slot RM35, 2 slot RM105, 3 slot RM245, 4 slot RM525, 5 slot RM1085, 6 slot RM2205 atau berapa? Anda tentukan ye… harapnya jangan kecil sangat! sebab kita nak beli smart contract, lebih banyak slot smart contract kita beli lebih banyak sumber pendapatan kita di Forsage TRX ini.. yang terbaik 3 slot (X3 + X4) RM245 dan ke atas!

2. Dah tentukan berapa RM untuk beli slot Matrix X3 + X4 (diatas) campurkan pula dengan berapa slot XGold ingin anda bermula? – Untuk Matrix XGold – 2 slot RM105, 3 slot RM245, 4 slot RM525, 5 slot RM1085, 6 slot RM2205 atau berapa?… yang terbaik 3 slot XGold RM245 dan ke atas!

3. Sebarkan Website Penerangan Forsage TRX – (TEAM WEBSITE YANG DISEDIAKAN) kepada rakan-rakan atau sesiapa sahaja – Tujuan utama ialah untuk prospek anda menonton video penerangan dalam website tu. Kita nak buat tapisan dulu untuk mengenal pasti mereka yang berminat dengan yang tak berminat nak buat duit. Yang berminat pasti akan menonton video tu. Yang tak berminat mereka tidak akan menonton pun. Kita hantar lah 10 kali pun mereka tetap tak nak tengok. Penjelasan lanjut akan diberikan dibawah nanti!

4. Pasti Ada Rakan-Rakan Atau Prospek ANDA Yang Berminat (TELAHPUN TERBUKTI) – Kita guide mereka step seterusnya untuk setup wallet, beli Tron Coin, kemudian mula register Forsage TRX dan membeli slot-slot smart contract di Matrix X3 dan X4

Anda layak dapat pendapatan berkali kali tanpa henti. Yang best tu jika tak dapat menaja pun tetap akan dapat balik modal dengan untung sekali. Tak kan lah tak nak cuba kot! Contohnya seperti kes dibawah ini..

testimoni belum menaja lagi pun sudah menjana income yang lumayan melalui sistem forsage io forsage trx

Bayangkan dengan teknik rahsia ni anda boleh dapat RM5,000 – RM100,000 setiap bulan. Pasti ramai yang nak cuba kan??

Bukan nak kena angkat batu bata pun. Tak kena panas pun. Tak kan lah tak sanggup nak cuba kot.
Tidak ada program crypto yang lebih selamat dari Forsage TRX ini.

testimoni dapat income usd dengan forsage trx di platform forsage io

Kerja anda mudah saja.
1. Beri mereka tengok video penerangan dalam web yang Paksu sediakan. Kongsikan sahaja dengan semua rakan-rakan anda atau sesiapa sahaja.
2. Follow up, Itu saja.

Mudah kan?

Bukan nak kena pujuk pujuk pun. Mereka yang tengok video dalam web penerangan tersebut pasti akan teruja dan ingin mencuba sebab modal pun semurah RM35 dan semua orang mampu. Mereka pun pasti nak juga income sekurang kurangnya RM10,000 setiap bulan dengan modal yang ciput tu. Sape yang tak mau kan?

Yang best tu anda juga ada tongkat hehe. Sekiranya tak dapat juga menaja walaupun sorang (Mustahil) anda berpeluang juga dapat income dari spillover di Matrix x4. Ini semua disusun oleh sistem.

Tapi janganlah dok harap spillover saja walaupun dah ada yang dapat untung dengan spillover saja. Tak kanlah tak nak cuba kot? Rugi amat la…

Mereka bukan buat apa sangat pun. Depa hantar Team Website tu bagi orang tengok video. Lepas tu mereka follow up. Mudah kan? Saya pasti anda pun boleh buat juga kerja senang tu.

testimoni pendapatan jana income dari matrix x3 x4 dan xgold dari bisnes forsage trx dari forsage io

FORMULA RAHSIA SIFU AZLISHAM MUDAH BUAT PENAJAAN YANG BOLEH KITA IKUTI… MUDAH JE TEKNIK BELIAU INI & SANGAT TERBUKTI BERKESAN UNTUK KITA YANG ZERO KNOWLEDGE MENGENAI ASET DIGITAL INI!!

FORMULA RAHSIA PENAJAAN | WEB PENERANGAN PERCUMA UNTUK SEMUA TELAHPUN DISEDIAKAN!

panduan-bagaimana-kumpul-simpan-dan-gandakan-aset-digital-tron-dengan-forsage-trx-di-platform-forsage-io

FORMULA RAHSIA PENAJAAN UNTUK KITA SEMUA!
UNTUK CAPAI INCOME RM10,000 – RM100,000 SEBULAN DENGAN FORSAGE TRX!

1. Beli Matrix Smart Contract Sekali Saja! (Matrix X3, X4 & XGold)
(Disarankan beli 3 atau 6 slot untuk bermula). Lagi banyak slot dibeli lagi banyak akan dapat untung!

2. Jemput Minima 3 Rakan Niaga! – Jika lebih itu lebih baik, ANDA yang dapat bonusnya. Ingat bonus X3 100% tau!! (Ikut Fomula Rahsia – guna web PERCUMA yang disediakan)

3. Duplikasikan Step 1 dan Step 2 kepada mereka.

4. Pendapatan RM10,000 – RM100,000 akan jadi milik anda. Ini destinasi anda. Fokus pada destinasi ini! Hari-hari fikirkan destinasi anda ini! In shaa Allah, kejayaan milik anda! Aamiin..

Untuk bimbingan & pertanyaan..
Wasap Paksu – 0127092198
atau KLIK SINI

MATLAMAT KITA GUNA WEB PENERANGAN INI IALAH :-

Tujuan utama ialah untuk prospek anda menonton video penerangan dalam website tu. Kita nak buat tapisan dulu untuk mengenal pasti mereka yang berminat dengan yang tak berminat nak buat duit. Yang berminat pasti akan menonton video tu. Yang tak berminat mereka tidak akan menonton pun. Kita hantar lah 10 kali pun mereka tetap tak nak tengok.

CARANYA BAGAIMANA? DI SINI PENJELASANNYA..

Bagi salam dan minta izin untuk anda berkongsi satu peluang yang lumayan dengan hanya bermodal kan serendah RM35 saja. Text kan > Ini lah cara yang paling selamat didunia untuk kita berniaga sebab tidak ada company atau admin yang dok pegang duit kita. Duit ahli 100% selamat. Boleh saya berkongsi tak? Jika mereka jawab ya maka anda terus hantar link dibawah.

Hantar link ini http://fortrxteam.mudahamat.com

Besok nya anda follow up dan tanya sama ada mereka dah tengok video tu belum. Dapat kan kepastian ni dulu. Jika belum maka cakap pada mereka macam ni. Kamu tengoklah video tu dulu nanti besok aku akan text kamu balik ok. Aku nak cerita pun tak pandai sangat tapi aku pun join setelah tengok video tu juga. Jangan cuba nak terangkan secara detail bila mereka belum tengok video tu lagi.

Tapisan kedua. Selepas mereka menonton video tersebut ada yang nak join dan ada yang tak nak join. Ini biasalah. Anda kena follow up dan bertanya sendiri untuk buat penapisan dan bukan untuk pujuk memujuk.

Kita yang nak buat jualan dan kitalah kena follow up. Jangan lah nak tunggu customer datang menyerah diri pada kita. Mungkin ada yang terus respond dan berminat nak join seperti yang terjadi pada saya dan beberapa ahli lagi, tapi lebih baik lah kita yang follow up sebab kita sedang nak buat penajaan/jualan.

Dalam banyak banyak tu pasti ada yang berminat. Lagi banyak orang yang anda hantar video tu, lagi tinggilah peratusan anda untuk berjaya.

Sudah lebih 400 orang yang dah join Forsage selepas tengok video tu dan setelah baca maklumat dalam website tersebut. Ini bukti yang nyata sekali.

Dan juga, ramai yang dah mula dapat income walaupun belum boleh menaja sesiapa pun lagi. Mereka dapat spillover di matrix x4 dan income itu merupakan 100% komisen dari matrix tersebut. Semua bukti telah terpampang dan dikongsikan dalam group mentoring saya.

Tak cuba dah tentu tak jadi dan kalau mencuba mana tau akan dapat menghasil kan income yang tak pernah anda duga sebelum ini. Anda nak cuba ke tak? Sama ada nak atau tak nak saja. Keputusan ditangan anda.

Jika anda pun dah join Forsage setelah menonton video tu maka jadikan ini bukti untuk diri anda sendiri. Cerita kan pada prospek apa yang anda telah lalui sehingga anda pun dah join.

Saya akan terus mengutip banyak lagi bukti agar ramai orang boleh mendapat hasil yang lumayan bila mereka percaya dan guna FOMULA RAHSIA yang mudah ini.

Setelah sebulan, FORMULA RAHSIA ini telah terbukti berkesan apabila sudah lebih dari 400 orang ahli yang telah join Forsage didalam team saya selepas mereka menonton video penerangan itu.

Saya pasti ramai yang akan mencubanya walaupun mereka ini tak berapa pandai nak menaja orang sebelum ni. Sape lah yang nak tolak rezeki yang semudah ini. Kecuali lah mereka mereka yang masih negatif untuk mulakan perniagaan secara online di bidang crypto ini. Kita abaikan orang macam ni dan teruskan kepada orang yang lain.

Bukan semua orang nak dan bukan semua orang yang tak nak. Tugas kita adalah untuk sebarkan maklumat Forsage ini ke seberapa ramai orang yang boleh.

Jika anda pun rasa macam nak cuba juga selepas menonton video saya tu, maka sudah pasti orang lain pun akan rasa macam tu juga jika anda hantar link dibawah pada mereka.

Semuanya bermula dengan FORMULA RAHSIA ini – Salin (copy) link website penerangan Forsage TRX ini dan berikan kepada rakan-rakan dan prospek anda. Penjelasan semuanya lengkap dan in shaa Allah mereka akan boleh faham dan pasti teruja dengan model bisnes Forsage TRX ini. Ini linknya –> http://fortrxteam.mudahamat.com

IANYA ADALAH PERCUMA SAHAJA UNTUK SEMUA!!

Ok Paksu, bagaimana untuk saya nak bermula untuk buat bisnes aset digital Forsage TRX!

PANDUAN MENDAFTAR DI FORSAGE TRX. TONTON PANDUAN BERVIDEO DIBAWAH INI!!

Panduan Daftar Guna TokenPocket Wallet!

Cara Nak Daftar

1. Download TokenPocket Wallet dari Playstore/App Store

2. Tentukan berapa slot anda ingin bermula di Matrix X3, X4 & XGold? Nilai modal anda dalam RM ada dinyatakan dalam jadual (Matrik X3 + x4) dan Matrix XGold dibawah

3. Deposit Tron ke wallet – Klik receive dan copy wallet address dan hantar tron ke situ.

Jika tidak ada Tron TRX, boleh beli dari Paksu. Transfer RM kepada Paksu, berikan address wallet untuk Paksu hantarkan jumlah Tron TRX yang diperlukan kepada anda! Whatsapp Paksu 012-7092198 atau KLIK SINI

PENERANGAN

Pembelian minima yang disyorkan ialah 6 slot. Tapi bergantung pada kemampuan masing masing. Jika tak mampu, maka beli lah 4 slot dulu dan upgrade kemudian. Jika masih tak mampu maka beli lah yang paling minima iaitu satu slot pun. Tapi satu slot tu kecil sangat untung dia.

Lagi banyak slot dibeli maka lagi banyaklah keuntungan anda.
1 slot di X3, X4 & XGold – 3 punca pendapatan
4 slot di X3, X4 & XGold – 12 punca pendapatan
6 slot di X3, X4 & XGold – 18 punca pendapatan

Dengan kerja yang sama, usaha yang sama anda akan dapat untung lebih bila anda beli banyak slot

Minima disyorkan adalah beli 6 slot di X3, X4 & XGold

JUMLAH TRON YANG DI PERLUKAN

1) Untuk Pendaftaran satu slot – 200 TRX untuk X3 & X4 + 200 TRX untuk XGold
2) Untuk pendaftaran terus ke 4 Slot – 3000 TRX untuk X3 & X4 + 3000 TRX untuk XGold
3) Untuk pendaftaran terus ke 6 slot – 12600 TRX untuk X3 & X4 + 12600 TRX untuk XGold

modal-yang-diperlukan-untuk-bermula-forsage-trx-ini

Jumlah TRX & Nilai RM Yang Diperlukan Untuk Beli Slot-Slot Di Matrik X3 & X4 (Nilai RM Diatas Telahpun Dicampurkan Untuk X3 & X4)

buat-duit-jana-pendapatan-dengan-forsage-trx-melalui-matrix-xgold-cara-cepat-jadi-kaya

nilaian rm untuk belian tron coin untuk sertai forsage xgold di forsage trx forsage io

ANDA perlukan Tron TRX? Tentukan berapa slot ANDA nak beli untuk bermula? Boleh beli dari Paksu ye.. Transfer RM kepada Paksu, berikan address wallet untuk Paksu hantarkan jumlah Tron TRX yang diperlukan kepada anda! Whatsapp Paksu 012-7092198 atau KLIK SINI

Setelah Deposit Tron (TRX) &
Dalam TokenPocket Wallet Sudah Ada Tron (TRX)
Sila ikut langkah mudah di bawah ini..

1. Copy link dibawah ni

https://forsage.io/t/nbol3r/

5. Paste kat browser wallet (Klik Dapp untuk browser)

6. Klik search/next/ atau enter kat keypad phone.

7. Klik Registration utk daftar dan pilih Tron (dan pastikan id no penaja 23966) id Forsage TRX Paksu

8. Page untuk bayaran 200 Tron akan keluar dan anda klik CONFIRM dan pendaftaran selesai

9. Tunggu 2 minit lepas tu anda akan dibawa ke website forsagetrx anda dan akan nampak ID anda

10. Klik BUY di slot 2,3,4,5 dan seterusnya untuk upgrade!

Jika tidak ada Tron TRX, boleh beli dari Paksu. Transfer RM kepada Paksu, berikan address wallet untuk Paksu hantarkan jumlah Tron TRX yang diperlukan kepada anda! Whatsapp Paksu 012-7092198 atau KLIK SINI

** bergantung kepada nilaian semasa TRX, network fee charges dan kos transfer Tron

OK.. BAGAIMANA PULA UNTUK KITA MENCAIRKAN ASET DIGITAL TRON KITA KEPADA RM ATAU MATAWANG UNTUK KITA BERBELANJA?

Ye betul.. Kita buat bisnes Forsage TRX ini untuk kita tambah income atau pendapatan seharian kita kan? Di samping itu kita ambil peluang untuk kumpul, simpan dan gandakan aset digital TRX ini menggunakan Platform Forsage io. Dengan plan pendapatan yang sangat menarik, lumayan dan menguntungkan ditambah pula dengan harga TRX yang masih rendah.

Inilah peluangnya…

Bagaimana untuk kita mencairkan aset digital TRX kita kepada RM atau matawang untuk kita berbelanja seharian? Kita sudah berjaya kumpul TRX dengan banyak, bagaimana kita nak dapat RM?

Ada 3 cara yang boleh Paksu sarankan disini

1. Kumpul TRX seberapa banyak yang mampu hingga harga melambung tinggi.
2. Jual kepada rakan-rakan yang ingin mendapatkan TRX untuk mula mendaftar akaun di Forsage io atau jual kepada leader yang memerlukan banyak TRX. Mereka bayar anda RM, anda transfer nilaian TRX yang dibeli tersebut.
3. Withdraw TRX terus ke akaun bank anda! Ada beberapa step yang perlu anda ikuti

Berikut ini adalah stepnya.

1. Transfer TRX dari Token Pocket Wallet anda ke Binance
2. Di Binance anda swap atau convert TRX anda kepada aset digital Bitcoin/Ethereum/Ripple/Litecoin
3. Bitcoin/Ethereum/Ripple/Litecoin anda di Binance transfer ke Luno
4. Dari Luno anda boleh withdraw terus kepada RM ke akaun bank anda.

withdraw aset digital trx tron terus ke akaun bank kita di Malaysia

Klik sini untuk register dan download Binance.
Klik sini untuk register dan download Luno. Masukkan code X9684 dan anda akan terima BTC PERCUMA bernilai RM25 dari Luno.

Untuk bimbingan & pertanyaan..
Wasap Paksu – 0127092198
atau KLIK SINI

Tonton video ini untuk lebih memahami perjalanan bisnes Forsage TRX ini. Bagaimana Forsage TRX boleh memberikan anda pendapatan yang cepat dan lumayan dengan sistem smart contract Matrix X3, X4 & XGold. Suatu sistem yang terbaik dan mantap untuk semua!