peluang jana income pasif setiap bulan copytrade bersama kak maz master trader terbaik

Jana Income Pasif Setiap Bulan Melalui Copytrade Bersama Kak Maz

Jana Income Pasif Setiap Bulan Melalui Copytrade Bersama Kak Maz.

Anda mahu jana income pasif setiap bulan tanpa perlu serabutkan kepala?

Anda mungkin sudah kecewa dengan master trader yang trade gunakan robot EA?

Anda mahu join copytrading ini.. Tetapi buntu mencari master trader yang terbaik, berhemah dan boleh dipercayai?

Anda mahu menjana pendapatan pasif antara 20% – 40% sebulan dari copytrading ini?

Anda mahu master trader yang trade berdasarkan analisis, follow market trend dan alert pada news?

Anda juga mahu master trader yang boleh trade TANPA MEMBAHAYAKAN AKAUN ANDA hingga boleh MC?

Ayuh jom Paksu kenalkan kepada ANDA seorang fulltime trader iaitu Master Trader Kak Maz dari Pulau Pinang yang berpengalaman lama dalam jatuh bangun dunia trading ini selama 13 tahun…

paksu mengajar untuk bagaimana jana pendapatan pasif setiap bulan dengan platform pelaburan terbaik dan selamat dengan b4u trades buat duit dari pelaburan di b4u trades investment

 

Dari Meja Kerja Di Rumah
Fulltime Internet Marketer
Paksu aka Zulkifli Harun
012-7092198whatsapp klik sini
August 9, 2022 10:24 pm

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

Izinkan Paksu berkongsi sedikit pengalaman yang dilalui kepada semua, bagaimana kita boleh menjana pendapatan pasif dari trading ini walaupun kita tak mahir selok belok trading dengan profit antara 20% hingga 40% sebulan secara PASIF. Ramai diantara kita teringin untuk menjana pendapatan dalam bidang yang berisiko ini. Namun ianya bukanlah sesuatu yang mudah, tetapi ianya juga bukanlah sesuatu yang mustahil. Dengan ketekunan, kecekalan dan semangat untuk terus belajar, in shaa Allah kemahiran trading ini boleh dikuasai.

Tentu sekali banyak modal yang perlu dikeluarkan serta ruang masa yang panjang perlu diberikan untuk menguasainya serta dapat keyakinan diri yang tinggi untuk melakukan trading sendiri.

Apa yang akan Paksu kongsikan ini, bukanlah perihal untuk kita perlu buat trade sendiri. TETAPI PELUANG UNTUK KITA MENJANA INCOME PASIF ANTARA 20% – 40% SEBULAN BERSAMA MASTER TRADER KAK MAZ MELALUI SISTEM COPYTRADING!

APA ITU COPYTRADING PAKSU?

Ok baik, Paksu jelaskan ye.. Copytrading ini adalah sistem trading yang follow position Master Trader secara automatik. Akaun trading kita (sebagai client) akan disambungkan dalam sistem copytrade kepada akaun Master Trader yang dipilih. Segala trade session, open close position trading akan berjalan secara automatik TANPA PERLU KITA BUAT APA-APA! Akaun kita automatik akan follow segala trade session yang dilakukan oleh akaun Master. Berapa % akaun Master profit, begitulah juga akaun kita sebagai client sama akan terima. Yang membezakannya adalah kadar deposit masing-masing sahaja, namun dari kiraan % adalah sama sahaja!

COPYTRADING NI ADA BERAPA JENIS PAKSU?

Copytrading ini terbahagi kepada 2 jenis, iaitu Master Trader yang menjalankan akaun Master mereka melalui samaada:-

  1. Jalankan trade menggunakan Robot EA
  2. Jalan trade secara manual, based on analisis pasaran, alert pada news dan follow trend pasaran semasa (Kak Maz)

APA BEZA KEDUA-DUANYA PAKSU?

Untuk pengetahuan rakan-rakan pembaca semua, Paksu punyai pengalaman melalui kedua-dua jenis Copytrading yang dinyatakan diatas. Apa yang Paksu kongsikan dibawah ini, based dari pengalaman dan pemerhatian Paksu sepanjang mencuba (subscribe) kedua-dua service diatas!

Master Trader Menggunakan Robot EA
Profit antara 5% – 20% sebulan.
– Boleh bermula serendah USD100
– Fokus 1 pair
– Trading strategi buat profit bila market buat retracement.
– Tiada stop loss
– Tak alert pada news
– Robot tak alert pada trend semasa.
– Nilai floating biasanya lebih tinggi dari nilai profit yang boleh dihasilkan.
– Robot buka position biasanya akan berlawanan dengan trend market semasa sebab nak buat profit bila berlaku retracement.
– Dia akan berjalan OK bila market dalam keadaan OK.
– Bila market bergerak searah tanpa retracement yang panjang, ada risiko MC akaun. (Contoh berlaku 26 Ramadhan hari tu, banyak akaun client yang paksu uruskan MC. Paksu 😭 sangat sedih)
– Kepada akaun yg selamat dan bertahan berhadapan floating yg sangat lama. (Hingga kini masih floating, sbb position Buy dgn hedging Sell, atau sebaliknya).
– Masalah biasa akan berlaku bila terdapat perubahan trend pasaran. Dari Buy kepada Sell, atau dari Sell kepada Buy!
– Upah master trader (fees) 15%. Contoh kita ada profit USD100.. USD85 kita, USD15 Master Trader.

Master Trader buat analisis dan trade follow trend pasaran semasa! – Kak Maz
Profit diantara 20% – 40% sebulan.
– Boleh bermula serendah USD100
– Pelbagai pair akan didagangkan.
– Trading strategi adalah scalping dan swing.
– Alert pada news
– Follow dan respect market trend
– Ada stop loss / cut loss bila position analisis berbeza arah dengan trend semasa (penting untuk elakkan akaun kita dari MC)
– Dalam group support dikongsikan juga analisis market untuk swing dan full margin signal. Kepada yg ingin nak jalan trade sendiri sikit-sikit di akaun lain.
– Kita diberi pilihan samada nak withdrawal profit every month atau nak buat simpanan untuk 6 bulan atau setahun contohnya (compounding). Setiap bulan kepada yg memilih buat compounding, Kak Maz akan buat ubah setting saiz lot.
– Upah master trader (fees) – 20%, contoh kita buat withdrawal profit USD100.. USD80 kita, USD20 Kak Maz.

copytrade tidak mc copytrade master trader terbaik di malaysia

MISI KITA UNTUK MENJANA PENDAPATAN PASIF SETIAP BULAN UNTUK TEMPOH JANGKAMASA YANG LAMA DAN PANJANG! DENGAN COPYTRADE BERSAMA KAK MAZ, IN SHAA ALLAH BOLEH DICAPAI.

elak MC dengan strategi trading master trader kak maz jana pendapatan pasif setiap bulan

APA KOMEN PERIBADI PAKSU?

Berdasarkan pengalaman Paksu yg dilalui sebelum ini bersama 2 Master Trader dengan cara dan teknik yang berbeza. Pemilihan master trader (Kak Maz) yang trade manual, base on analysis, alert pada news, follow market trend dan yang penting ada pasang stop loss atau cutloss, mampu memberikan kita profit yang konsisten disamping menjaga keselamatan dan mampu mengelakkan akaun trading kita dari MC!

** MC atau margin call boleh berlaku dalam trading yang mana floating dalam akaun trading sudah sampai tahap maksimum, kebiasaanya margin level kurang dari 50%, automatik akaun akan stop out! MC adalah risiko tertinggi dalam trading!

menjana income pasif setiap bulan bersama kak maz master trader terbaik

SIAPAKAH KAK MAZ?

Kak Maz adalah seorang fulltime trader dari Pulau Pinang. Beliau adalah bekas seorang Pensyarah di sebuah IPTA. Berpengalaman luas dalam bidang trading lebih dari 13 tahun. Suami beliau adalah bekas seorang Bankers yang juga fulltime trader. Kak Maz dan suami kini sudahpun 8 tahun menjadi fulltime trader. Beliau menguruskan ratusan akaun client copytrade sejak 2019 hingga kini.

APAKAH KELEBIHAN COPYTRADE BERSAMA KAK MAZ?

Selain prestasi profit yang tinggi diantara 20% – 40% sebulan. Kita juga boleh memilih samaada untuk buat withdrawal profit setiap bulan atau mahu melakukan compounding setiap bulan profit kita dan menuai hasilnya selepas 6 bulan atau satu tahun.

Dibawah Paksu kongsikan bagaimana dengan modal minima USD100, nilai profit dan deposit yang besar boleh dihasilkan (dijana) selepas satu tahun jika kita memilih melakukan compounding bersama Kak Maz berdasarkan nilai profit minima (20%) atau nilai profit maksima (40%).

MAKLUMAN KAK MAZ KEPADA SEMUA CLIENT SETIAP BULAN UNTUK PILIHAN 1 ATAUPUN 2!

makluman buat witdrawal setiap bulan pendapatan pasif setiap bulan copytrade bersama kak maz

PILIHAN UNTUK SEMUA CLIENT KAK MAZ

1. Buat withdrawal profit setiap bulan – setiap hujung bulan Kak Maz akan personal PM kita untuk details withdrawal yang akan dilakukan!
2. Buat simpanan (compounding) untuk tempoh yang client suka samaada 3 bulan, 6 bulan, setahun atau kurang mahupun lebih dari itu. (rujuk jadual yang dikongsikan dibawah ini)

Lihatlah the powerfull of compounding method! – menggandakan modal anda dengan kaedah copytrade bersama Kak Maz

SITUASI 1

gandakan profit dan keuntungan copytrade bersama kak maz master trader terbaik

Dengan deposit minima USD100, anggapan profit minima 20% sebulan dicapai dari copytrade. Amaun profit yang dihasilkan tidak dikeluarkan malah dilakukan compounding setiap bulan! Selepas 12 bulan (1 tahun), amaun deposit dan profit telahpun menjadi USD891.61 @ RM3566.44

SITUASI 2

menggandakan profit dan keuntungan dengan cara yang selamat copytrade bersama kak maz master trader terbaik

Dengan deposit minima juga iaitu USD100, anggapan profit maksima 40% sebulan dicapai dari copytrade. Amaun profit yang dihasilkan tidak dikeluarkan malah dilakukan compounding setiap bulan! Selepas 12 bulan (1 tahun), amaun deposit dan profit telahpun menjadi USD5669.39 @ RM22677.56

** Semua diatas adalah kiraan matematik dengan nilai deposit USD100, parameter profit yang berbeza minima 20% dan maksima 40%. Amaun profit tidak dikeluarkan sebaliknya compounding setiap bulan. Maka nilai akhir adalah hasil yang boleh dicapai!

Dengan cara compounding ini memberi peluang kepada kita semua menggandakan modal kita dengan cara yang selamat yang diuruskan oleh Kak Maz!

Tetapi terpulanglah kepada kita, sama ada setiap bulan nak buat withdrawal profit atau mahu menggandakannya. Kita boleh tukar-tukar dari masa semasa. Tak ada masalah pun.!

TESTIMONI COPYTRADE BERSAMA KAK MAZ

testimoni master trader terbaik di malaysia copytrade bersama kak maz

WITHDRAWAL PANTAS.. 4 MINIT JE MASUK AKAUN.. BELIAU YAKIN DAN TERUS TAMBAH DEPOSIT!

testimoni copytrade withdrawal pantas menjana pendapatan pasif setiap bulan bersama kak maz

kaedah-platform-jana-income-pasif-setiap-bulan-dengan-cara-yang-paling-selamat_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Jika ANDA berminat untuk Copytrade bersama Kak Maz
Sila WhatsApp Paksu 012-7092198
KLIK SINI – Paksu akan guide ANDA untuk seterusnya!

OK PAKSU, BAGAIMANA UNTUK SAYA BOLEH BERMULA?

1. WhatsApp Paksu di 012-7092198 atau KLIK SINI
Paksu akan berikan ANDA link register Broker, kemudian Paksu guide bagaimana untuk register, create akaun trading, buat verification identiti dan alamat tempat tinggal serta segala yang berkaitan. (Kepada yang tak pandai untuk melakukannya sendiri, jangan bimbang Paksu boleh bantu buatkan. Anda hanya berikan Paksu butiran yang diperlukan untuk tujuan register tersebut.)

2. Paksu akan berikan ANDA no contact Telegram Kak Maz. (Syarat Kak Maz, beliau mahu beri penerangan lengkap kepada semua client yang ingin melakukan copytrade bersama beliau sendiri.)

Kak Maz akan beri penjelasan mengenai…
– Menjelaskan samaada client mahu melakukan withdrawal bulanan ataupun compounding setiap bulan. Kita boleh memilih mana-mana satu atau mahu menukarkannya bila-bila masa pun boleh.  Tiada masalah!
– Beliau juga akan jelaskan mengenai sistem copytrade beliau tidak dijalankan di server yang disediakan Broker seperti yang biasa dilakukan ramai orang. Katanya banyak masalah dan mengelakkan masalah di masa akan datang. Oleh yang demikian, beliau jalankan dengan sistem sendiri. Dengan itu, kita sebagai client perlu bayar sewa VPS (virtual private server) sendiri. Kita boleh pilih 6 bulan RM150 atau setahun terus RM250. Kita bayarkan sahaja kepada beliau. A to Z beliau akan setupkan.
– Mengenai fees Master Trader
– Tuan/puan boleh bertanya apa-apa sahaja yang memerlukan penjelasan beliau

3. Bayar duit sewa VPS pada Kak Maz (samaada 6 bulan atau setahun terus)

4. Buat deposit minima USD100 ke akaun trading tuan/puan. Boleh gunakan online banking terus dari dashboard Broker atau menggunakan Cash Deposit Mesin ke akaun Local Depositor yang berdaftar dengan Broker. (jika tuan/puan ada masalah, Paksu akan bantu guidekan. In shaa Allah jangan bimbang)

5. Bila deposit dah approve. Berikan butiran ini pada Kak Maz untuk setup copytrade

Nama penuh
ID Mt4 akaun trading
Password akaun trading
Server

6. Selesai dan akaun trading ANDA akan berjalan secara automatik untuk menjana pendapatan pasif antara 20% – 40% setiap bulan!

7. Cukup sebulan boleh buat withdrawal Profit atau mahu buat simpanan masa panjang (compounding)!

TESTIMONI WITHDRAWAL COPYTRADE BERSAMA KAK MAZ

withdrawal profit copytrade setiap bulan menjana pendapatan pasif setiap bulan

buat income pasif bulan bulan dengan copytrade bersama kak maz master trader terbaik di malaysia

CLIENT BUAT TAMBAHAN MODAL

client buat tambahan modal copytrade bersama kak maz untuk besarkan pasif income mereka setiap bulan

CLIENT PUASHATI DENGAN SERVIS COPYTRADE BERSAMA KAK MAZ

client puashati servis copytrade bersama kak maz jana profit konsisten setiap bulan pendapatan pasif setiap bulan

Anda berminat untuk Copytrade bersama Kak Maz ini?
Mahu jana profit konsisten antara 20%-40% sebulan?

Jika ANDA berminat untuk Copytrade bersama Kak Maz
Sila WhatsApp Paksu 012-7092198
KLIK SINI – Paksu akan guide ANDA untuk seterusnya!

** Kak Maz fulltime trader. Master trader yang menjalankan analisis pasaran, tidak trade menggunakan robot, menjalankan trading secara berhemah dengan low risk setup, follow trend, alert pada news, in shaa Allah boleh memastikan akaun-akaun client selamat dari risiko MC!