bina kerjaya dengan pendapatan pasif yang lumayan bersama cuckoo dengan jadi agen cuckoo pahang ejen cuckoo agent cuckoo di negeri pahang

Jadi Agen Cuckoo Pahang

Bagaimana Cara Nak Jadi Agen Cuckoo Pahang | Jadi Ejen atau Agent Semua Jenis Produk Cuckoo Di Negeri Pahang.

ANDA berminat nak jadi agen Cuckoo Pahang ini? Memang best kita agen produk Cuckoo ini tau tuan-tuan. 😘😘. Sebab apa? Salah satu sebabnya adalah Cuckoo ini ada banyak produk yang boleh kita pasarkan. Produk Cuckoo ni tak perlu bimbanglah. Sebab semua Produk Cuckoo ini berkualiti tinggi. Made in Korea. Produk Cuckoo ini di datangkan dengan jaminan yang penuh serta jadual servis yang telah tersedia mengikut pakej produk yang pelanggan kita pilih.

Anda nak order Penapis Air Cuckoo, Penapis Udara Cuckoo, Multicooker Cuckoo Atau Peralatan Dapur CuckooΒ di seluruh Malaysia secara online boleh KLIK SINI

KLIK Menu SHOP NOW >> Pilih Kategori WATER PURIFIER / AIR PURIFIER / MULTICOOKER / KITCHEN APPLIANCESΒ Β >> Pilih Model Yang DikehendakiΒ >> Pilih Samaada Rental ATAU Outright >> Pilih Jumlah Bulanan >> Lengkapkan Borang Sehingga Sampai Ke Laman Bayaran >> Selesaikan Bayaran >> Pilih Tarikh Untuk Pemasangan! MUDAH KAN?

ATAU ANDA MAHU BERKOMUNIKASI DENGAN PAKSU? KLIK LINK BANNER DIBAWAH INI YE..

beli daftar register semua produk cuckoo secara online guna cuckoo e brandstore untuk proses yang pantas dan cepat penapis air cuckoo deluxe

Zulkifli Bin Harun
Paksu Cuckoo
Natural Executive Cuckoo Malaysia
NE054685
Agen Cuckoo Seluruh Malaysia
012-7092198

IKLAN

Peluang Menjana Pendapatan Pasif 5-20% Sebulan Tanpa Perlu Menaja Sesiapa Atau Buat Apa-Apa! Berjalan Secara Automatik, A to Z Diuruskan Oleh Rakan Paksu Cikgu Roslee. Boleh Bermula Modal Serendah USD100 atau RM450 Sahaja. Withdrawal Profit Yang Pantas Tanpa Proses Yang Menyulitkan Menjadikan Ianya Peluang Yang Terbaik Pada Masa Kini. Inilah RAHSIA Mereka Yang Bijak Untuk Mengandakan Modal Yang Mereka Miliki Secara Selamat. Jom Baca Artikel Paksu Ini Untuk Info Lanjut – KLIK SINI

VIDEO Panduan Cara Beli Penapis Air Cuckoo Secara Online Dengan Mudah, Cepat & Pantas Menggunakan Cuckoo E Brandstore! Jemput Tonton Video Dibawah Ini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Link Cuckoo E Brandstore – KLIK SINI

** Cara yang sama juga seperti (Cara Beli Penapis Air Cuckoo) yang ditunjukkan dalam video diatas πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†, jika Tuan/Puan ingin membuat pembelian/sewaan Produk Penapis Udara Cuckoo atau Multicooker Cuckoo atau Cuckoo Kitchen Appliances. Terdapat puluhan pilihan produk Cuckoo yang ANDA boleh beli secara online menggunakan kaedah yang ditunjukkan dalam video diatas. Semoga bermanfaat. Terima kasih dari Paksu Cuckoo 012-7092198. πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ˜˜

Di Negeri Pahang ini, tempat-tempat yang pernah Paksu bantu mereka jadi agen Cuckoo Pahang ini, datang dari kawasan-kawasan seperti yang berkut ini. Antaranya ialah..

Cameron Highlands, Lipis, Raub, Jerantut, Indera Mahkota, Kuantan, Paya Besar, Pekan, Maran, Kuala Krau, Temerloh, Bentong, Bera, Rompin, Tanah Rata, Jelai, Padang Tengku, Cheka, Benta, Batu Talam, Tras, Tahan, Damak, Pulau Tawar, Beserah, Semambu, Teruntum, Tanjung Lumpur, Bebar, Chini, Luit, Kuala Sentul, Chenor, Jenderak, Jengka,

Kerdau, Mentakab, Lanchang, Kuala Semantan, Bilut, Ketari, Sabai, Pelangai, Inderapura, Sungai Lembing, Lepar, Panching, Pulau Manis, Peramu Jaya, Guai, Triang, Kemayan, Bukit Ibam, Muadzam Shah dan Tioman

Agen Cuckoo Pahang, Penapis Air Luar Rumah Pahang

registration cara register dan daftar jadi agen cuckoo pahang jadi ejen cuckoo jadi agent cuckoo di negeri pahang

Pendaftaran jadi agen Cuckoo Pahang sangat ringkas, cepat dan pantas. Selepas ANDA whatsapp Paksu butiran yang diperlukan. Paksu segera key in dan sistem Cuckoo Malaysia. Penapis Air Cuckoo Pahang,

Selepas itu ANDA akan terima SMS temporary password! ANDA login sistem Cuckoo tukar temporary password ANDA itu, selesaikan tonton Video On Job Training. Kemudian Paksu bantu ANDA setup Cuckoo E Brandstore ANDA.

Kemudian ANDA sudah sah jadi agen Cuckoo Pahang, ANDA dah boleh sebarkan link anda pada kenalan dan sesiapa sahaja. Boleh post di FB, Instagram, Whatsapp Group, kawan-kawan dan juga kenalan ANDA.

Ada sales berlaku dari link ANDA, maka ANDA akan terima komisyen dari Cuckoo. Bestkan jadi agen Cuckoo Pahang ini. Paksu jelaskan lanjut dibawah ini.. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡. Teruskan membaca!

macam mana cara jadi agen cuckoo pahang ejen cuckoo agent cuckoo di negeri pahang dapat website cuckoo e branstore percuma mudahkan buat sales cuckoo online

Cuckoo Malaysia mempunyai jaringan produk yang luas. Terdapat 4 kategori Produk Cuckoo iaitu Penapis Air Cuckoo, Penapis Udara Cuckoo, Multicooker Cuckoo dan juga Peralatan Dapur Cuckoo. Disebabkan Cuckoo ini mempunyai banyak jaringan produknya ini, apabila kita jadi agen Cuckoo ni, mudahlah kita nak buat jualannya. Ada orang panggil jadi agen Cuckoo Pahang, ada juga kata jadi ejen Cuckoo Pahang, sama ja lah tu..Β πŸ™‚ . Ada juga orang search kat Google macam cara nak jadi agent Cuckoo Pahang.

VIDEO PENERANGAN MENGENAI JADI AGEN CUCKOO PAHANG, APAKAH KELEBIHAN JADI AGEN CUCKOO & REVIEW MENGENAI CUCKOO E BRANDSTORE !

Β 

Apa kelebihan jadi agen Cuckoo PahangΒ ini. Dibawah Paksu kongsikan dengan Tuan/Puan.

Kelebihan Jadi Agen Cuckoo PahangΒ Bersama Team Paksu Cuckoo

1. Dapat website Cuckoo E Brandstore PERCUMA.
2. Daftar sebagai agen PERCUMA je
3. Boleh dijalankan secara ONLINE dan OFFLINE.
4. Boleh close sales menggunakan Whatsapp je.
5. Submit sales pun guna sistem ONLINE je. Paksu guna handphone je.
6. Tidak perlu beratur semata-mata nak submit sales.
7. Terdapat puluhan Produk Cuckoo yang boleh dijual.
8. Tidak perlu beli barang.
9. Tidak perlu simpan stok.
10. Tidak perlu hantar barang.
11. Tidak perlu pasang atau servis, sebab semuanya diuruskan HQ Cuckoo.
12. Rewards bulanan yang menarik.
13. Peluang melancong ke dalam dan luar negara. Tahun 2019 ke Dubai & UAE.
14. Peluang naik pangkat MANAGER dengan syarat yang mudah.
15. PASIF INCOME yang lumayan dan berterusan sehingga 5 tahun. (Konsep seperti agen Insuran/Takaful)

IKLAN

promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store

IKLANJika ANDA Nak Tahu Mengenai Part Time Sebagai Agen Cuckoo Di Seluruh Malaysia?. Income Boleh Cecah RM1000 – RM3000 Sebulan Dengan Buat Part Time Agen Cuckoo!!. Bantuan, Bimbingan Serta Copywriting Akan Diberikan & IANYA ADALAH PERCUMA SahajaΒ – KLIK SINI

madu-kelulut-asli-dhati

Untung Ker Jual Cuckoo Ini?

Ada orang tanya UNTUNG KER JUAL CUCKOO ni? Banyak ke pendapatan boleh dapat bila kita jadi agen Cuckoo Pahang ini? Betul lah tu, sebelum ANDA membuat keputusan untuk join Team Paksu Cuckoo ni. ANDA mesti nak tahu tentang untung dan cara bina pendapatan di Cuckoo Malaysia ini.

Bila dah tahu untung berapa boleh dapat? Pendapatan komisyen Cuckoo ini macam mana? Barulah ANDA boleh fikirkan berapa modal yang wajar dikeluarkan? Berapa banyak tenaga patut dikerahkan? Nak jual macam mana?

Barulah ANDA boleh fikirkan strateginya macam mana kan?

bina kerjaya komisyen cuckoo yang lumayan jadi agen cuckoo pahang jadi ejen cuckoo jadi agent cuckoo di negeri pahang

Bagaimana Mengenai Pendapatan Kita Bila Jadi Agen Cuckoo Pahang Ini?

Berikut ini, Paksu jelaskan kepada ANDA mengenai punca pendapatan atau cara pengiraan komisyen di Cuckoo ini. Pada asasnya pendapatan kita daripada Cuckoo ini datang dari 3 sumber yang berikut ini.

1. Comission / Komisyen
2. Personal Sales Incentive (PSI)
3. Group Sales Incentive (GSI)

Paksu akan totalkan ketiga-tiga sumber pendapatan dari Cuckoo ini untuk ANDA boleh faham berapa gaji sebulan kita daripada Cuckoo ini.

1. Comission / Komisyen

Setiap Natural Executive Cuckoo (NE) atau sales agent Cuckoo akan mendapat komisyen dari setiap jualan yang mereka lakukan. (Unlimited mengikut unit yang dijual setiap bulan).

Cara pengiraan komisyen Cuckoo adalah jumlah unit x (harga rental bulanan produk Cuckoo)

Contoh Bulan 1

– Anda berjaya jual Penapis Air Cuckoo Fusion Top 3 unit.. 3 unit X RM98 = RM294
– Anda juga berjaya jual Penapis Udara Cuckoo C Model 4 unit.. 4 unit x RM75.47 = RM301.88
– Anda juga berjaya jual Penapis Air Cuckoo King Top 3 unit.. 3 unit x RM75.47 = RM226.41

Maka komisyen jualan Produk Cuckoo Bulan 1 adalah RM822.29

2. Personal Sales Incentive (PSI)

Insentif tunai akan dibayar kepada ANDA berdasarkan jumlah unit jualan peribadi anda setiap bulan mengikut carta insentif bonus yang dikeluarkan oleh HQ Cuckoo Malaysia.

Rental = 1 & Outright = 2, bermaksud jika ANDA menjual satu Produk Cuckoo secara Rental akan dikira 1 unit; dan kalau ANDA menjual satu Produk Cuckoo secara Outright akan dikira 2 unit.

5 unit = RM700
10 unit = RM3000
20 unit = RM5000
30 unit = RM8000
40 unit = RM11000
50 unit = RM15000
80 unit = RM20000
100 unit = RM25000

Contoh Bulan 1 ini, ANDA telah menjual (Contoh diatas, 3 unit Fusion Top, 4 unit C Model, 3 unit King Top; jumlahnya 10 unit)

Komisyen ANDA untuk 10 unit tadi : (RM294 + RM301.88 + RM226.41) = RM822.29
ANDA juga layak PSI untuk 10 unit : RM3000
JUMLAH : RM3822.29 untuk Bulan 1.

jadual komisyen cuckoo jual penapis air cuckoo penapis udara cuckoo multicooker cuckoo register daftar jadi agen cuckoo pahang ejen cuckoo jadi agent cuckoo di negeri pahang

3. Group Sales Incentive (GSI)

Setiap Natural Executive Cuckoo (NE) yang menaja (rekrut) ahli lain layak mendapat overiding comission untuk setiap sales yang dibuat oleh ahli Cuckoo yang mereka taja dalam kumpulan mereka.

Rental = 0.5 Outright = 1

Katakan ANDA menaja (rekrut) B, C, D dan E – 4 orang yang minat nak jadi agen Cuckoo juga. Mereka melakukan jualan Cuckoo dan mendapat jumlah jualan seperti dibawah ini untuk Bulan 1.

B buat 10 unit rental
C buat 10 unit rental
D buat 10 unit rental
E buat 10 unit rental

40 x 0.5 = 20 GSI

5 unit = RM700
10 unit = RM3000
20 unit = RM5000
30 unit = RM8000
40 unit = RM11000
50 unit = RM15000
80 unit = RM20000
100 unit = RM25000

Maka ANDA layak untuk dapat : 20 GSI = RM5000

Contoh diatas tadi untuk Bulan 1.

Komisyen 10 unit ANDA : RM822.29
PSI 10 unit ANDA : RM3000
GSI 20 unit ANDA : RM5000

Total ANDA dapat untuk Bulan 1 adalah RM8822.29

Berikut adalah merupakan cara kiraan untuk pendapatan anda jadi agen Cuckoo ini untuk Bulan 1.

Ok ke Ok?

Nampak lumayan kan? Ye, memang lumayan kalau ANDA rajin. In shaa Allah.

Jom jadi agen Cuckoo dengan Team Paksu Cuckoo ini. Selain dari pendapatan dari Cuckoo yang lumayan ini, nak jadi agen Cuckoo ini

1. Pendaftaran Cuckoo adalah PERCUMA
2. Tak kacau komitment sedia ada
3. Bahan marketing disediakan
4. Support system disediakan
5. Ayat jualan disediakan
6. Kerja fleksibel
7. Dapat website ANDA secara PERCUMA lengkap dengan payment gateway. Pelanggan boleh BUY NOW sendiri dari link website ANDA. ANDA akan dapat komisyen je nanti. ANDA cuma share je link ANDA tu.

* Gaji atau komisyen Cuckoo akan dibayar setiap 10 hb pada setiap bulan.

Apa tunggu lagi jom jadi agen Cuckoo PahangΒ bersama Team Paksu Cuckoo.

Anda nak order Penapis Air Cuckoo, Penapis Udara Cuckoo, Multicooker Cuckoo Atau Peralatan Dapur CuckooΒ di seluruh Malaysia secara online boleh KLIK SINI

KLIK Menu SHOP NOW >> Pilih Kategori WATER PURIFIER / AIR PURIFIER / MULTICOOKER / KITCHEN APPLIANCESΒ Β >> Pilih Model Yang DikehendakiΒ >> Pilih Samaada Rental ATAU Outright >> Pilih Jumlah Bulanan >> Lengkapkan Borang Sehingga Sampai Ke Laman Bayaran >> Selesaikan Bayaran >> Pilih Tarikh Untuk Pemasangan! MUDAH KAN?

ATAU ANDA MAHU BERKOMUNIKASI DENGAN PAKSU? KLIK LINK BANNER DIBAWAH INI YE..

beli daftar register semua produk cuckoo secara online guna cuckoo e brandstore untuk proses yang pantas dan cepat penapis air cuckoo deluxe

Zulkifli Bin Harun
Paksu Cuckoo
Natural Executive Cuckoo Malaysia
NE054685
Agen Cuckoo Seluruh Malaysia
012-7092198

Model Penapis Air Cuckoo Pilihan ANDA – Sila Klik Model Pilihan ANDA

1. Penapis Air Cuckoo Deluxe
2. Penapis Air Cuckoo Fusion Stand
3. Penapis Air Cuckoo Fusion Top
4. Penapis Air Cuckoo Icon
5. Penapis Air Cuckoo Iris Top
6. Penapis Air Cuckoo Jazz
7. Penapis Air Cuckoo King Stand
8. Penapis Air Cuckoo King Top
9. Penapis Air Cuckoo Marvel
10. Penapis Air Cuckoo Prime X1 Outdoor (Luar Rumah)
11. Penapis Air Cuckoo Prince Top
12. Penapis Air Cuckoo Queen Stand
13. Penapis Air Cuckoo Xcel

.

jadi agen cuckoo pahang, cara jadi agen cuckoo pahang, pengalaman jadi agen cuckoo pahang, nak jadi agen cuckoo di pahang, komisen jadi agen cuckoo, syarat jadi agen cuckoo, daftar jadi agen cuckoo di pahang, register jadi agen cuckoo pahang, komisyen agen cuckoo, cara kira komisyen cuckoo, bagaimana nak jadi agen cuckoo pahang, macam mana nak jadi agen cuckoo pahang, jadi ejen cuckoo pahang, jadi ejen cuckoo di pahang, jadi agent cuckoo pahang, jadi agent cuckoo di pahang,

cara jadi ejen cuckoo pahang, cara jadi agent cuckoo pahang, pengalaman jadi ejen cuckoo, pengalaman jadi agent cuckoo, nak jadi ejen cuckoo pahang, nak jadi agent cuckoo pahang, komisen jadi ejen cuckoo, komisen jadi agent cuckoo, syarat jadi ejen cuckoo pahang, syarat jadi agent cuckoo di pahang, bagaimana nak jadi ejen cuckoo pahang, bagaimana nak jadi agent cuckoo pahang, kelebihan jadi agen cuckoo, kebaikan jadi agen cuckoo, manfaat jadi agen cuckoo malaysia, pendapatan dari cuckoo, komisyen dari cuckoo,

Jadi Agen Cuckoo Cameron Highlands, Jadi Agen Cuckoo Lipis, Jadi Agen Cuckoo Raub, Jadi Agen Cuckoo Jerantut, Jadi Agen Cuckoo Indera Mahkota, Jadi Agen Cuckoo Kuantan, Jadi Agen Cuckoo Paya Besar, Jadi Agen Cuckoo Pekan, Jadi Agen Cuckoo Maran, Jadi Agen Cuckoo Kuala Krau, Jadi Agen Cuckoo Temerloh, Jadi Agen Cuckoo Bentong, Jadi Agen Cuckoo Bera, Jadi Agen Cuckoo Rompin, Jadi Agen Cuckoo Tanah Rata,

Jadi Agen Cuckoo Jelai, Jadi Agen Cuckoo Padang Tengku, Jadi Agen Cuckoo Cheka, Jadi Agen Cuckoo Benta, Jadi Agen Cuckoo Batu Talam, Jadi Agen Cuckoo Tras, Jadi Agen Cuckoo Tahan, Jadi Agen Cuckoo Damak, Jadi Agen Cuckoo Pulau Tawar, Jadi Agen Cuckoo Beserah, Jadi Agen Cuckoo Semambu, Jadi Agen Cuckoo Teruntum, Jadi Agen Cuckoo Tanjung Lumpur, Jadi Agen Cuckoo Bebar, Jadi Agen Cuckoo Chini, Jadi Agen Cuckoo Luit, Jadi Agen Cuckoo Kuala Sentul, Jadi Agen Cuckoo Chenor, Jadi Agen Cuckoo Jenderak,

Jadi Agen Cuckoo Jengka, Jadi Agen Cuckoo Kerdau, Jadi Agen Cuckoo Mentakab, Jadi Agen Cuckoo Lanchang, Jadi Agen Cuckoo Kuala Semantan, Jadi Agen Cuckoo Bilut, Jadi Agen Cuckoo Ketari, Jadi Agen Cuckoo Sabai, Jadi Agen Cuckoo Pelangai, Jadi Agen Cuckoo Inderapura, Jadi Agen Cuckoo Sungai Lembing, Jadi Agen Cuckoo Lepar,

Jadi Agen Cuckoo Panching, Jadi Agen Cuckoo Pulau Manis, Jadi Agen Cuckoo Peramu Jaya, Jadi Agen Cuckoo Guai, Jadi Agen Cuckoo Triang, Jadi Agen Cuckoo Kemayan, Jadi Agen Cuckoo Bukit Ibam, Jadi Agen Cuckoo Muadzam Shah, Jadi Agen Cuckoo Tioman