peluang platform pelaburan melabur terbaik dan mudah untuk tambah pendapatan dari rumah buat pendapatan tambahan dan sampingan buat side income secara pasif setiap bulan dari rumah

Cara Tambah Pendapatan Dari Rumah

Cara Mudah Untuk Tambah Pendapatan Dari Rumah

Ramai diantara kita yang berusaha dan mencari peluang yang boleh dilakukan untuk tambah pendapatan dari rumah sahaja. Ini kerana ianya sebagai alternatif kepada tindakan dan usaha menambah pendapatan kepada diri serta keluarga dalam keadaan individu terikat dengan kerja hakiki yang perlu dilaksanakan. Oleh yang demikian usaha menambah pendapatan dari rumah adalah pilihan yang terbaik.

Apakah kaedah atau cara yang terbaik untuk tambah pendapatan dari rumah ini? Artikel ini Paksu akan berkongsi dengan semua bagaimana untuk tambah pendapatan dari rumah yang terbaik secara pasif sahaja yang sesuai untuk semua dengan copytrade bersama Cikgu Roslee.

PELUANG MENJANA PENDAPATAN PASIF KONSISTEN 10-30% SETIAP BULAN, TANPA PERLU MENJUAL BARANG ATAU MENAJA SESIAPA! BUAT INCOME PASIF DIAM-DIAM DARI RUMAH JE.. SESUAI UNTUK SEMUA. TANPA PERLU SEBARANG KNOWLEDGE TRADING! TANPA PERLU BUAT APA-APA!

JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE HARI INI JUGA!

buat duit online menjana jana pendapatan buat side income secara pasif setiap bulan dengan copytrading copy trade untuk suri rumah pelajar student

Copytrade bersama Cikgu Roslee ini memberi peluang kepada semua untuk boleh menambah pendapatan secara santai dan pasif sahaja dengan kadar profit keuntungan diantara 10-30% setiap bulan. Tanpa perlu kita untuk pandai trade sendiri pun dan ianya terbuka kepada semua yang ingin menyertainya.

Akaun trading kita akan berjalan secara automatik selepas disetkan untuk terus menjana dan memberi profit dan keuntungan buat kita dalam USD konsisten setiap bulan, tanpa perlu buat apa-apa lagi.

bagaimana cara mudah dan terbaik tambah pendapatan dari rumah menambah pendapatan tambahan dan sampingan side income dari rumah

Boleh bermula dengan minima USD100 dan ke atas, anda sudah boleh bersama-sama menjana atau menambah pendapatan buat diri dan keluarga setiap bulan secara pasif. Dengan kadar risiko yang sederhana dan rendah, Paksu sangat yakin dengan prestasinya dan sangat mengesyorkan anda yang membaca artikel Paksu untuk menyertai copytrade bersama Cikgu Roslee ini sebagai kaedah atau usaha untuk tambah pendapatan dari rumah.

Jemput anda terus membaca artikel Paksu ini, dengarkan penjelasan lengkap voice msg dan tonton video-video yang dikongsikan. in shaa Allah anda boleh memahaminya kerana ianya mudah dan ringkas sahaja.

Jika anda ada yang tak faham, jangan segan untuk whatsapp Paksu. in shaa Allah Paksu bantu jelaskan dan guide anda A to Z!

konsep-copytrade-untuk-kita-boleh-menjana-pendapatan-pasif-setiap-bulan

Copytrade Bersama Cikgu Roslee

paksu mengajar untuk bagaimana jana pendapatan pasif setiap bulan dengan platform pelaburan terbaik dan selamat dengan b4u trades buat duit dari pelaburan di b4u trades investment

Dari Meja Kerja Di Dapur Rumah,
Fulltime Internet Marketer
Paksu aka Zulkifli Harun
012-7092198Klik sini untuk whatsapp!
January 29, 2023 5:44 pm

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Paksu ingin berkongsi kepada semua mengenai servis copytrade dari rakan Paksu; Cikgu Roslee Halim dari Pasir Mas Kelantan. Servis copytrade bersama Cikgu Roslee ini memberi peluang kepada semua untuk boleh bersama-sama menjana pendapatan dari trading secara pasif sahaja setiap bulan! Tidak kira siapa kita walaupun zero knowledge dalam trading masih boleh bersama-sama menjana pendapatan pasif 10-30% setiap bulan. Dengan sistem copytrade ini trading kita akan berjalan secara automatik menjana profit kepada kita setiap bulan secara pasif selepas ianya disetkan.

Tanpa perlu buat apa-apa, tanpa perlu pantau chart, tanpa perlu buat analisis pasaran, tanpa perlu untuk open atau close entry sendiri. Cukuplah sekali sekala sahaja buka MT5 kita untuk lihat berapa sudah profit yang telah dihasilkan.

Mahu buat withdrawal profit yang lebih dari nilai deposit kita? Silakan… Bila-bila masa sahaja boleh dilakukan! Begitulah semudah A… B… C… kita boleh menjana pendapatan pasif dengan copytrade bersama Cikgu Roslee ini!

Jangan bimbang jika anda rasa tak mahir dan tak faham! Janji anda ada kesediaan untuk bermula sahaja. Whatsapp Paksu, in shaa Allah.. Paksu akan bantu dan guide anda A to Z!

Untuk makluman semua, bermula 1 Ogos 2022 lalu Cikgu Roslee telahpun melakukan perubahan dan penambaikan keatas sistem copytrade yang beliau tawarkan kepada kita semua sebagai client. Hal ini bertujuan bagi memastikan kadar risiko dapat dikurangkan dan kadar profit pula dapat ditingkatkan!

Paksu kongsikan dengan tuan/puan mengenai perubahan ini agar tuan/puan jelas dan faham mengenai perjalanan copytrade CARA BARU bersama Cikgu Roslee ini. Paksu akan kongsikan bersama tuan/puan prestasi dan kejayaan ke atas perubahan ini dibawah.

Updated info 9/12/2022

Penjelasan A to Z menggunakan voice message dari Paksu : Bagaimana kita boleh menjana pendapatan pasif konsisten 10-30% sebulan dengan Copytrade bersama Cikgu Roslee ini? Dengan modal minima USD100 kita sudah boleh bersama menjana income pasif setiap bulan dengan copytrade ini. Paksu juga jelaskan tentang penambahbaikan yang Cikgu Roslee lakukan mampu turunkan kadar risiko kita disamping mampu menaikkan kadar profit kita setiap bulan. Jemput anda mendengarnya!

JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI!
JOM BUAT INCOME PASIF 10-30% SEBULAN!
JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE
HARI INI JUGA!! WHATSAPP PAKSU
012-7092198 UNTUK BANTUAN & GUIDE A TO Z!

whatsapp-paksu-untuk-copytrade-bersama-cikgu-roslee

.

Sistem Terdahulu

Sebelum 1 Ogos 2022
– Trade hanya pair GBPUSD.
– Profit dicapai sekitar 8-12% sahaja sebulan.
– Entry, layering dan close position SEPENUHNYA ditentukan oleh algorithm EA yang telah ditetapkan.
– Campurtangan MANUAL dilakukan setelah margin level mencapai bawah 1000%. EA dioffkan dan diuruskan secara manual berdasarkan analisis semasa!

Sistem Baru

Selepas 1 Ogos 2022
– Pair ditukar kepada AUDUSD. Pair AUDUSD ini dipilih kerana sesuai dengan pergerakkan BUY atau SELL nya tidak terlalu volatile dan ekstrim berbanding dengan pair GBPUSD sebelum ini. Pergerakan yang ekstrim dan terlalu volatile boleh memberikan risiko yang tinggi terutamanya jika berlaku trending dalam tempoh masa lama! 
– Profit lebih tinggi dicapai diantara 10-30% sebulan.
– Penambaikan kepada kaedah 1st ENTRY untuk satu-satu trade position samaada bermula dengan BUY atau SELL. Berbeza dengan kaedah terdahulu 1st entry ditentukan oleh algorithm EA 100% samaada 2 BUY 1 SELL atau 2 SELL 1 BUY! Kaedah baru ini, Cikgu akan mulakan dengan analisis dahulu sebelum 1st ENTRY dilakukan berdasarkan kepada CMP (current market price), hanya 1 ENTRY mula dibuka samaada BUY atau SELL sahaja dan ianya adalah MANUAL ENTRY yang dilakukan pada akaun master!
– Selepas 1st Entry manual dibuka, barulah algorithm EA mula bekerja untuk layering dan close position apabila profit, bergantung kepada setting yang ditetapkan. Didapati dengan cara ini, beban akaun boleh dikurangkan dengan bilangan entry serta jumlah floating dapat dikurangkan dengan ketara sekali!
– Dalam penambaikan baru ini juga, kaedah cutloss digunakan untuk memastikan akaun dapat dikekalkan selamat jika pergerakan bertentangan arah jauh dengan analisis! Berbeza dengan sistem terdahulu tiada kaedah cutloss dan didapati ianya boleh membahayakan akaun trading kita!

rumusan menjana pendapatan pasif profit bulanan yang dicapai dari copytrade bersama cikgu roslee

SELEPAS 3 BULAN DIUJI SECARA LIVE! DIDAPATI PRESTASINYA LEBIH BAIK & LEBIH MENGUNTUNGKAN PARA CLIENT SEMUA!

RISIKO, BILANGAN ENTRY & JUMLAH FLOATING DAPAT DIKURANGKAN NAMUN KADAR % PROFIT DAPAT DITINGGIKAN DENGAN KETARA!

BUKTINYA…..

grow akaun forex

Sehingga artikel ini ditulis 16 November 2022. Menurut data Cikgu Roslee dalam tempoh dari 1/8/2022 hingga 15/11/2022 akaun Copytrade bersama Cikgu Roslee telahpun berjaya grow sehingga 87.39%. Sasaran Cikgu Roslee untuk grow hingga 100% sehingga hujung November 2022 ini! in shaa Allah.

Cara Mudah Untuk Tambah Pendapatan Dari Rumah

UNTUK LIHAT PRESTASI COPYTRADE CIKGU ROSLEE SECARA LIVE DARI HARI PERTAMA PENAMBAHBAIKAN DILAKUKAN (1/8/2022) HINGGA KINI.. BOLEH LOGIN DI MT5 ID INI!

ID Acc MT5 : 50077896
Server : LiteFinance Global LLC
Investors Pwd : CikguLee123

Client ini mula deposit USD100 pada 1/8/2022. Anda boleh login dan nilailah sendiri prestasinya!

VIDEO : BUKTI Client Ini Grow Profit 96.36% Dalam Masa 4 Bulan Sahaja Dengan Copytrade Bersama Cikgu Roslee | Video ini hasilkan pada 6/12/2022

** Klik button fullview dibucu kanan bawah jika anda tonton dari handphone, untuk elak nampak separuh. Ini kerana video ini dimuat naik terus dari phone screen recording tanpa edit.
.
.
whatsapp-paksu-untuk-copytrade-bersama-cikgu-roslee

REKOD PROFIT BULANAN & MINGGUAN!

(data sah sehingga tarikh artikel ini ditulis)

profit bulanan untuk copytrade bersama cikgu roslee

profit mingguan copytrade bersama cikgu roslee menjana pendapatan pasif setiap bulan

Menarik kan prestasi % PROFIT DICAPAI setelah Cikgu Roslee lakukan penambahbaikan ini? Profit boleh GROW hingga 100% dalam tempoh 4 bulan dalam keadaan risiko telahpun berjaya dikurangkan! 

Semestinya terbaik!

ANDA MINAT UNTUK MENCUBA BERSAMA COPYTRADE DENGAN CIKGU ROSLEE INI?

Boleh… Tak ada masalah

Paksu sedia bantu dan guide A to Z! Ianya mudah dan ringkas sahaja pun. Tak perlu sebarang kemahiran yang special untuk sertai dalam Copytrade ini.

Boleh bermula serendah USD100 atau dalam gandaan 100. Contohnya USD100, USD200, USD300, USD400……………… USD1k, USD2k

Setting default akaun Master adalah USD100. Setting akaun Copytrade anda nanti bergantung kepada kadar deposit yang dilakukan. Semakin besar deposit, semakin besar saiz lot entry dibuka dan semakin besarlah profit yang akan dicapai apabila satu-satu trade session ditutup!

Nota : Kadar tukaran terkini di Litefinance untuk Deposit RM5.00 dan Withdrawal RM4.80 untuk USD1 menggunakan Local Depositor!

Cara Mudah Untuk Tambah Pendapatan Dari Rumah

BAGAIMANA CARA KIRAAN PROFITNYA?

– Kita boleh tengok sendiri trade session kita yang berjalan kat Meta Trader 5 di handphone masing-masing. Kita boleh login ke akaun trading kita guna ID MT5 dan password kita sendiri.
– Kadar % profitnya sama, yang membezakannya adalah kadar deposit kita sahaja!

Contoh Kiraan

profit bulanan

Dari carta diatas. Kita ambil CONTOH Bulan Ogos 2022 – Profit Copytrade 24.88%

Formula : Deposit (USD) X % Profit Bulanan = Profit (USD)

– Jika kita deposit USD100 – Maka profit kita adalah USD24.88, Balance kita jadi USD124.88
– Jika kita deposit USD200 – Maka profit kita adalah USD49.76, Balance kita jadi USD249.76
– Jika kita deposit USD300 – Maka profit kita adalah USD74.64, Balance kita jadi USD374.64
.
.
– Jika kita deposit USD600 – Maka profit kita adalah USD149.28, Balance kita jadi USD749.28
.
.
– Jika kita deposit USD1k – Maka profit kita adalah USD248.80, Balance kita jadi USD1248.80

Fees Cikgu Roslee 15% dari profit dan ianya automatik sistem akan tolakkan, balance yang tertera di Meta Trader 5 adalah bersih untuk client withdraw!

auto compounding copytrade bersama cikgu roslee terbaik

AUTO COMPOUNDING JUGA BOLEH DISETKAN PADA AKAUN COPYTRADE ANDA DENGAN FEATURES BARU YANG TERDAPAT DALAM DASHBOARD “In proportion in my fund”. BAGITAHU PAKSU NANTI, IN SHAA ALLAH PAKSU BANTU URUSKAN A TO Z UNTUK ANDA!

PELUANG MENJANA INCOME PASIF 10-30% KONSISTEN SETIAP BULAN TANPA PERLU MENJUAL BARANG & TANPA PERLU MENAJA SESIAPA! REBUT PELUANG KEEMASAN INI SEGERA!

VIDEO KAJIAN KES : Bagaimana client ini yang tak tahu apa-apa tentang trading boleh berjaya grow profit 195.66% dalam 7 bulan sahaja join copytrade bersama Cikgu Roslee ini!

JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE HARI INI JUGA!
BOLEH BERMULA MINIMA USD100

PELUANG JANA INCOME PASIF 10-30% SEBULAN!

TESTIMONI-TESTIMONI DARI CLIENT

testimoni 1 buat duit dengan forex income pasif dengan forex melabur dalam forex

testimoni 2 platform pelaburan jana pendapatan pasif buat income pasif setiap bulan income usd bulanan yang mudah dan terbaik

testimoni 4 copytrade bersama cikgu roslee menjana pendapatan pasif buat income pasif dari forex income pasif dari copytrade

Diatas sebahagian testimoni-testimoni yang dikongsikan!

JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE
HARI INI JUGA!!

PELUANG BUAT INCOME PASIF
10-30% KONSISTEN SETIAP BULAN TANPA
PERLU BUAT APA-APA!

CUBALAH WALAUPUN
DENGAN MINIMA USD100! TENGOKLAH
PRESTASI PROFIT YANG DIHASILKAN!

INCOME PASIF DAN PROFIT UNTUK ANDA
DALAM USD SETIAP BULAN!

IN SHAA ALLAH ANDA TIDAK AKAN MENYESAL..
JOM SERTAINYA HARI INI JUGA!!!

CARA UNTUK REGISTER & BERMULA?

1) Daftar Litefinance Malaysia dari link Paksu ini – KLIK SINI
– Masukkan email, cipta password, kemudian buat verify email dan no handphone anda, submit salinan gambar ic anda depan dan belakang untuk pengesahan identiti.
Verify email, no phone dan pengesahan identiti ini penting untuk mengelakkan masalah ketika ANDA melakukan withdrawal profit nanti

Cara verify – Login dashboard – Klik My Profile – Scroll kiri – Klik Menu Verification

verify akaun trading islamic litefinance

Trading Akaun ANDA Berjalan Dibawah Tetapan Ciri Islamik!

Jika ANDA tak tahu nak buat semua ini. Jangan bimbang WhatsApp Paksu 012-7092198 bagitahu. Paksu boleh bantu uruskan dari A to Z. Paksu bantu anda hingga selesai! No problem.

whatsapp-paksu-untuk-copytrade-bersama-cikgu-roslee

2. Selepas pendaftaran selesai. Paksu guide anda untuk buat deposit ke akaun trading anda sendiri. Minimum untuk follow Copytrade Cikgu Roslee ialah USD100 dan ke atas dalam gandaan 100.

3. Selepas deposit ANDA approve, Cikgu Roslee akan bantu untuk setupkan Copytrade ANDA.

4. Pantau sahaja trade ANDA berjalan di Meta Trader 5. Tak perlu ANDA buat apa-apa lagi.

5. Ada profit lebih dari nilai deposit, ANDA bolehlah buat withdrawal.

6. Join group WhatsApp Support Copytrade Bersama Cikgu Roslee!

* Kepada yang sudah akaun trading Litefinance, tak perlu mendaftar baru jika akaun anda masih aktif. WhatsApp Paksu 012-7092198 untuk Paksu guide bantu anda pindahkan IB dahulu, sebelum mula buat Copytrade dengan Cikgu Roslee ini!

Jika ada sebarang masalah atau perlukan apa-apa penjelasan boleh terus WhatsApp Paksu 012-7092198 untuk bimbingan serta bantuan. Sila klik link dibawah. Terima kasih!

whatsapp-paksu-untuk-copytrade-bersama-cikgu-roslee

Baca artikel Paksu terdahulu
(telah ditulis 7 October 2021 lalu)
mengenai
Copytrade bersama Cikgu Roslee.
Fahami lengkap mengenai konsep Copytrade
dan testimoni-testimoni pelanggan
yang berpuashati.KLIK SINI

Cara Mudah Untuk Tambah Pendapatan Dari Rumah

.

Anda mungkin mencari maklumat berkaitan ini;

Cara Tambah Pendapatan Dari Rumah, cara jana pendapatan dari rumah, bagaimana untuk tambah pendapatan, peluang untuk tambah pendapatan, tambah pendapatan dengan forex, tambah pendapatan dari pelaburan, tambah pendapatan dari saham, tambah pendapatan dari forex, tambah pendapatan setiap bulan, tambah pendapatan dengan melabur, tambah pendapatan secara pasif, menjana pendapatan dari rumah, pendapatan tambahan dari rumah, pendapatan sampingan dari rumah, idea menambah pendapatan dari rumah, platform jana pendapatan dari rumah, cara jana pendapatan sampingan online, cara jana pendapatan tambahan online, cara menambah pendapatan dari rumah, tambah pendapatan untuk suri rumah, tambah income keluarga, tambah income bulanan, tambah income setiap bulan,