ASTAR Online Shopping – Peluang ANDA Jadi Kaya Tahun 2019 Ini

ASTAR Online Shopping Program

Assalamualaikum semua.. Hari ini saya ingin berkongsi dengan semua mengenai peluang perniagaan yang menarik dalam tahun 2019 ini iatu ASTAR Online Shopping program. Merupakan program online shopping yang terbaru yang mana ianya satu peluang yang perlu anda rebut untuk anda jadi kaya dan berjaya dalam tahun 2019 ini. Dengan Astar ini anda boleh memiliki web e-commerce sendiri tanpa anda memerlukan kemahiran coding atau pengatucaraan untuk membangunkannya. ANDA mempunyai web e-commerce yang didalam nya terdapat ratusan produk-produk keperluan yang sangat berkualiti di jual dengan harga yang lebih murah dari kedai luar.

jana pendapatan untuk kaya dan berjaya tahun 2019 ini dengan astar program

IKLAN PELUANG JANA PENDAPATAN $$$$ TAMBAHAN – Sesuai Untuk Semua, Guna Handphone Je, Mudah Untuk Dilakukan, Komisyen Setiap Hari Selasa, Mudah & Lumayan, Panduan Lengkap Disediakan! – Jom KLIK Banner Dibawah Untuk Info Lanjut!!

panduan-jana-pendapatan-tambahan-dengan-lumayan-dengan-perniagaan-sosial-social-e-commerce-di-platform-fingo

IKLAN

promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store

IKLANJika ANDA Nak Tahu Mengenai Part Time Sebagai Agen Cuckoo Di Seluruh Malaysia?. Income Boleh Cecah RM1000 – RM3000 Sebulan Dengan Buat Part Time Agen Cuckoo!!. Bantuan, Bimbingan Serta Copywriting Akan Diberikan & IANYA ADALAH PERCUMA Sahaja – KLIK SINI

100% online diuruskan oleh HQ Astar di Tropicana 3, Damansara. Apabila anda menyertai Astar ini. Anda hanya perlu register keahlian dan apabila keahlian anda telah pun disahkan. Anda akan memiliki link id unik anda sendiri. Anda boleh berbelanja sendiri untuk kegunaan diri dan keluarga. Anda layak dapat discount point dan juga rebet pembelian. Anda dapat menikmati barang yang minati dengan harga yang murah. Bila anda sudah register dengan Astar ini, anda adalah merupakan Reward Shopper yang sah dan memiliki link id yang unik anda sendiri.

PENGUMUMAN

Alhamdulillah.. Bisnes Astar ini sudah beroperasi sepenuhnya pada Sabtu 3/5/2019. Website replika (affiliate website) untuk semua ahli yang berdaftar dengan membuat pendaftaran RM100 (sekali sahaja) + RM290 (pembelian mana-mana produk Astar mengikut set atau secara berasingan dalam satu invois) juga telah beroperasi dan boleh digunakan.

Pembelian RM290 ini sekali sahaja perlu dilakukan untuk mengaktifkan bisnes Astar ANDA ini. Selepas pengaktifan ini, ANDA sudah boleh menggunakan seluruh fungsi website bisnes Astar anda untuk menjana pendapatan yang lumayan dan tanpa had.

Untuk sertai Astar secara onlineKLIK SINI

Untuk shopping di Quest Shopper LinkKLIK SINI

Untuk pertanyaan, sila wasap Paksu – Klik banner dibawah ini.

Join Astar jana pendapatan tambahan yang lumayan bisnes online terbaik di malaysia tahun 2019

Terima kasih

Apa tugas anda untuk kaya dan berjaya 2019 ini. Ya disini anda boleh mula bisnes. Dengan link id unik yang anda miliki tadi, anda boleh mula sebarkan kepada rakan taulan, saudara mara dan sesiapa sahaja untuk mereka masuk ke dalam online shopping platform Astar tersebut. TANPA PERLU MEREKA MENJADI AHLI PUN mereka layak membeli produk dengan harga yang murah seperti anda juga. Mereka yang hanya shopping di Astar ini tanpa join keahlian dipanggil sebagai Guest Shopper. Mereka layak dapat discount point untuk potongan harga apabila mereka ingin Checkout Payment pembelian mereka. Mereka dapat berjimat untuk berbelanja membeli produk-produk yang berkualiti ini. Mereka juga akan dapat rebet dari pembelian mereka tersebut, namun disebabkan mereka tidak menyertai ahli Astar. Jadi rebet tersebut akan dibayar kepada anda sebagai Reward Shopper yang sah yang berdaftar dengan Astar ini disebabkan andalah yang berkongsi id anda dengan mereka.

rebut peluang jadi kaya dan berjaya tahun 2019 ini dengan astar online shopping

Anda lihat potensinya itu? Senario diatas berlaku di web e-commerce anda yang anda tidak perlu tahu apa-apa pun untuk membangunkannya. Namun bisnes sudah mula berjalan bila adanya orang yang mula shopping di Astar menggunakan link id unik anda itu. Anda hanya perlu fokus untuk marketing sahaja bagaimana anda ingin terus sebarkan link id unik tersebut kepada lebih ramai orang untuk meningkatkan jumlah jualan anda dalam platform e-commerce anda tersebut. Jika Guest Shopper ini ramai dan setia berbelanja. Anda akan banyak menerima rebet dan voucher yang banyak. Income dan kelebihan anda pasti akan meningkat. Jika mereka juga minat untuk menyertai Astar sebagai Reward Shopper, anda akan menerima RM100 dibayar dalam bonus bulanan untuk setiap orang Guest Shopper yang menjadi Reward Shopper. ANDA bayangkan jika anda hanya sebarkan link id anda itu sahaja setiap bulan dan anda hanya mendapat 20 orang yang convert dari Guest Shopper kepada Reward Shopper. Ini bermakna anda sudah ada extra income bulan tersebut sebanyak RM2000.

Ok ke OK? Pada kiraan saya Ok sangat dah tu kan. Guest Shopper akan terus berbelanja kerana produk yang dipasarkan dalam Astar ini dijamin sangat berkualiti tinggi. Selain berkualiti tinggi, ianya dijamin akan dijual dengan harga yang lebih rendah dalam pasaran. Ini JAMINAN DARI OWNER ASTAR sendiri.

Anda hanya fokus untuk sebarkan link id anda sahaja dan membuat penajaan kepada mereka yang berminat menjadi Reward Shopper seperti anda. Urusan produk, maintenance website e-commerce anda, urusan penghantaran produk, bil, resit dan lain-lain urusan anda tidak perlu fikir lagi. Itu semua HQ Astar yang akan uruskan untuk anda. Macam mana? Best kan?

register astar online shopping dan pendaftaran astar macam mana nak sertai astar ini

Anda hanya register Reward Shopper, kemudian anda sudah mempunyai link untuk memulakan perniagaan anda sendiri. In shaa Allah dengan izin Allah, kita semua boleh jadi kaya dan berjaya dengan Astar dalam tahun 2019 ini.

Anda mahu register Astar ini. Boleh terus wasap saya dengan klik link button wasap dibawah ini. Saya Zul @ Paksu Cuckoo 012-7092198 bersedia membantu ANDA.

astar online shopping program buat duit 2019

Untuk makluman semua Astar ini baru sahaja dilancarkan secara rasminya pendaftaran keahliannya pada 15 Feb 2019 yang lalu. ANDA harus rebut peluang ini untuk menjadi Super Pioneer dalam perniagaan Astar ini.

Berikut dibawah saya kongsikan VIDEO Preview Peluang Perniagaan, Marketing Plan & Cara Untuk Kita Buat Duit Di Astar ini.

Selamat menonton semua! Ada soalan yang ingin diutarakan boleh terus wasap saya. Saya Zul @ Paksu Cuckoo, in shaa Allah sedia membantu ANDA. Klik LINK INI untuk terus wasap saya ye!

Anda mahu baca artikel lain dari Admin mengenai peluang perniagaan dari Astar ini. Jemput klik link dari entri yang berikut dibawah ini.