Jom Jana Income Pasif USD Dengan Panduan Cara Mudah Buat Apps Games Ini

Assalamualaikum..

Siapa yang teringin nak cari income tambahan dalam usd? Juga mahu jana income pasif dalam usd setiap bulan? Buat sekali dapat berkali-kali. Memang best kalau kita dah ada income pasif (kalau dalam usd pulak tu). Alhamdulillah. Tetapi kita kena usaha lah sikit. Kita usaha sekarang hasilnya dihadapan nanti.

Siapa yang tak pernah langsung tengok atau main games kat smartphone? Haha.. Hampir semua kita pernah la main games kat smartphone walau bukan hantu games pun kan? Ya.. Disitu ada lubuk rezeki usd di situ. Anda mahu belajar sedikit then ANDA boleh tahu.

Aha, tahukah anda developer game-game online atau mobile game ini peroleh ribuan USD setiap hari setiap kali orang muat-turun dan main game di smartphone masing-masing. Ia merupakan income pasif paling best dan antara paling berjaya sekali untuk buat duit online.

IKLAN PELUANG JANA PENDAPATAN $$$$ TAMBAHAN – Sesuai Untuk Semua, Guna Handphone Je, Mudah Untuk Dilakukan, Komisyen Setiap Hari Selasa, Mudah & Lumayan, Panduan Lengkap Disediakan! – Jom KLIK Banner Dibawah Untuk Info Lanjut!!

panduan-jana-pendapatan-tambahan-dengan-lumayan-dengan-perniagaan-sosial-social-e-commerce-di-platform-fingo

IKLAN

promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store

IKLANJika ANDA Nak Tahu Mengenai Part Time Sebagai Agen Cuckoo Di Seluruh Malaysia?. Income Boleh Cecah RM1000 – RM3000 Sebulan Dengan Buat Part Time Agen Cuckoo!!. Bantuan, Bimbingan Serta Copywriting Akan Diberikan & IANYA ADALAH PERCUMA Sahaja – KLIK SINI

Pasif Income Dengan Belajar Rahsia Buat Apps Game

rahsia jana pasif income dengan rahsia buat apps game

buat duit usd setiap bulan dengan apps

Penafian: Ebook ini tidak menjanjikan anda dapat jualan 5 Angka Sebulan. Ianya bergantung kepada usaha anda sendiri

Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?

  1. Anda yang tengah kerja makan gajidan nak cari pendapatan tambahan.
    2. Anda yang mahukan income yang maintain setiap bulan.
    3. Suri rumahsepenuh masa yang hanya tinggal di rumah je tiap-tiap hari.
    4. Anda yang tak banyak masa tapi mahukan income tambahan.
    5. Sesiapa yang baru nak menceburi bidang apps sebelum belajar apps yang lebih advance.
    6. Anda yang mahukan kerja part time yang tak memenatkan.
    7. Pelajar yang nak mencari income tambahan.

NEWBIE / BEGINNER SANGAT SESUAI! Tidak perlu kemahiran teknikal pun.Tidak perlu tahu pasal coding programming.

Siapa yang TAK SESUAI untuk memiliki ebook ini?

  1. Orang yang Malas nak ‘take action’.
    2. Orang yang nak kaya cepat tanpa usaha lebih.
    3. Orang yang berharap goyang kaki dapat duit semata-mata.
    4. Orang yang dah menjana income lumayan dengan mobile apps.
    5. Orang yang tak boleh sabar dalam membuat apps.
    p/s: Yang dah rasa dia advance dah dalam Bidang Apps ni, tak perlu la nak beli ebook ni ya.

KANDUNGAN MENARIK DALAM EBOOK INI:

MODUL 1 :

Pengenalan

Modul pengenalan ini akan menerangkan mengenai aplikasi dan penerangan tentang ebook

MODUL 2 :

Tutorial Step By Step GAME 1

Didalam modul ini akan menerangkan step by step untuk membuat Apps Permainan Pertama anda.

Sangat mudah,tidak perlu tahu programming atau coding.Sesiapa pun boleh ikut tutorial ini.

MODUL 3 :

Tutorial Step By Step GAME 2

Didalam modul ini akan menerangkan step by step untuk membuat Apps Permainan Kedua anda.

Sangat mudah,tidak perlu tahu programming atau coding.Sesiapa pun boleh ikut tutorial ini.

MODUL 4 :

Tutorial Step By Step GAME 3

Didalam modul ini akan menerangkan step by step untuk membuat Apps Permainan Ketiga anda.

Sangat mudah,tidak perlu tahu programming atau coding.Sesiapa pun boleh ikut tutorial ini.

MODUL 5 :

Iklan Google

Di dalam modul ini akan menerangkan step by step cara mencari kod & meletakkan kod iklan google yang betul di dalam apps game anda.

MODUL 6 :

Cara Setting & Download APK Game ke Phone 

Di dalam modul ini akan menerangkan step by step untuk anda menguji game anda di phone sendiri sebelum di upload ke google playstore.

MODUL 7 :

Cara Daftar Akaun Plasytore

Di dalam modul ini akan menerangkan step by step cara membuka akaun playstore anda untuk kali pertama.

MODUL 8 :

Cara Upload Apps Di Playstore

Di dalam modul ini akan menerangkan step by step cara betul untuk anda Upload apps game anda di playstore.

MODUL 9 :

Rahsia Tips & Trick Menarik

Modul ini akan saya bongkarkan rahsia tips & trik mengenai apps game anda.Rahsia yang tak ramai orang tahu.

MODUL 10 :

Pantang Larang Yang Perlu Anda Tahu

Modul ini akan menerangkan mengenai pantang larang yang perlu anda elakkan dalam membuat apps game anda.Tersalah buat anda akan diblock oleh google playstore.